29-01-2022, 17:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2022, 17:10 przez blu_ray.
Powód edycji: Rozwinięcie postu i korekta zdania
)
tak - na wyświetlaczu odtwarzacza REAVON UBR-X100 pojawia(ł) się nr tracku i czas - czas przeszły dokonany bo odtwarzacz zwrócony za swoje niedoskonałości o czym pisałem dawno temu...
dodatkowo na tv pokazuje nazwę albumu czego nie mam na obecnym odtwarzaczu ale nie brakuje mi tego - dla mnie muzycznie lepiej wypada Panasonic a dokładając radę-zmianę z bitstream na pcm wskazaną przez kolegę prodarek (wielkie dzięki!!) dla dts to jest mega w temacie jakości dźwięku... przy dolby jakość dźwięku dla mnie też wskakuje na wyższy poziom co prawda kosztem atmosa tu a tam dts:x ale zysk WIĘKSZY dla uszu oj większy!!
Pozdrawiam
PS. Z brakiem, poprzez ustawienie toru audio na pcm w Panasonic Atmos i Dts:x to jednak przesadziłem, bo...jak byk 7.1 dolby truehd.. Takze upss?..
dodatkowo na tv pokazuje nazwę albumu czego nie mam na obecnym odtwarzaczu ale nie brakuje mi tego - dla mnie muzycznie lepiej wypada Panasonic a dokładając radę-zmianę z bitstream na pcm wskazaną przez kolegę prodarek (wielkie dzięki!!) dla dts to jest mega w temacie jakości dźwięku... przy dolby jakość dźwięku dla mnie też wskakuje na wyższy poziom co prawda kosztem atmosa tu a tam dts:x ale zysk WIĘKSZY dla uszu oj większy!!
Pozdrawiam
PS. Z brakiem, poprzez ustawienie toru audio na pcm w Panasonic Atmos i Dts:x to jednak przesadziłem, bo...jak byk 7.1 dolby truehd.. Takze upss?..
LG OLED 65E8
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835
SAMSUNG HW-Q930B
LG UBK90
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835
SAMSUNG HW-Q930B