(17-04-2022, 10:26)RylandGrace napisał(a): Gdzie znajdę Chungking Express UHD u Niemców?
(17-04-2022, 10:41)misfit napisał(a): Na razie nie znajdziesz. Spodziewam się Chungking Express i Fallen Angels w czwartym kwartale tego roku, ale oficjalnie póki co nic nie wiadomo.
(17-04-2022, 10:44)RylandGrace napisał(a): Aha. Bo trochę źle zrozumiałem Twoją wypowiedź i od wczoraj trzepie cały internet i nie potrafię nic znaleźć. Ale dzięki za rozjaśnienie umysłu. Chodziaż znalazłem na allegro wydanie od Criteriona za 200 tylko że region A. A nie mam odtwarzacza, ani kompa, żeby się z tym pobawić.
To jest wydanie z 2008 roku ze starszym transferem. Ale z tych starych transferów Criterion był najlepszy, jego główny mankament to IMO nazbyt poprzepalany obraz.
Cena całkiem spoko jak za coś co już od dawna jest wyprzedane i na ebayach chodzi za dużo wyższą kwotę, ale widzę na tej aukcji z allegro jeden zonk: "First printing 2008". Płyty z tego okresu notorycznie padały bo Criterion korzystał z felernej tłoczni i Chungking Express nie jest wyjątkiem. Możliwe, że ta konkretna płyta działa bez zarzutu, ale to nie znaczy, że za jakiś czas nie może się to zmienić. Ja bym nie ryzykował...