(22-04-2022, 20:25)Gieferg napisał(a): The Batman - Przemęczyłem jakoś - zaskoczeń brak. Smętny, męczący snuj z kulawym tempem i zakalcowatym scenariuszem.
Well said.
Niewiele moge dodac bo sie już wyżyłem na tej produkcji na innych socjal mediach poza podkreśleniem, że scenariusz jest zły bo wręcz zapętlony - scena zbrodni, tłoczno od gromady policjantów-matołów, emo-Batman wpada by oświecić wszystkich i tak kilka razy z kilkoma "przebitkami" z kobietą kotem. Wielki finał. End. Oczywiście wszystko mrocznie i niemal żywcem wyjęte ze scenariusza Siedmiu Finchera - szereg pokojowych zagadek prowadzących do finału.
Mimo wszystko dołączę ten film do kolekcji batmanów w 4k bo chce go obejrzeć na nośniku fizycznym z porządnym dźwiękiem i obrazem. Ale z pewnoscia nie jest to najlepszy Batman jakiego widziałem... u mnie nadal Powrót Batmana jest na topie (a Afflecki nawet poza kolekcją bo to gnioty gorsze od Schumacherów).
Matrix: Zmartwychwstanie - no i po ch... robić copy paste z wklejonymi nowymi gębami? Do uniwersum ten film nie wniósł niemal nic.
Cierpię na posuchę :/ Ostatnie "hity" to same rozczarowania.
Moje aukcje na OLX