(05-08-2022, 07:18)misfit napisał(a): Czekacie na trzeci box Columbii ? To się doczekacie.
Czekam, czekam, nawet niedawno zastanawiałem się, co też będzie tym razem - nie wiem czy to tryb wakacyjny, w którym się znajduję, czy coś innego, a może po prostu dobór filmów, ale tym razem nie czuję jeszcze ekscytacji tak jak przy poprzednich wydaniach
Niektórych filmów nawet nie znałem i musiałem sprawdzić (To Sir With Love i Annie) - przez ułamek sekundy serce zbiło mocniej, bo myślałem, że może "Annie Hall" będzie
Brakuje mi w tym wydaniu takiej lokomotywy, jak w poprzednich dla mnie był Lawrence czy Taksówkarz.
Do niebieskiego boksu pasował by "The Big Blue" (w końcu Columbia była międzynarodowym dystrybutorem tego filmu ha ha ha).
![[Obrazek: l1qemmhmt3grat6jlkut.jpg]](https://res.cloudinary.com/dbrtm8pf6/image/upload/a_ignore,c_limit,q_80,w_400/v1659809841/uploads/055c69ad/products/139376/images/l1qemmhmt3grat6jlkut.jpg)
Dla mnie czarnym koniem poprzedniego wydania była "Rozważna i romantyczna" - film, którego nigdy bym nie kupił oddzielnie, tak więc różnorodność jest OK.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥