26-08-2022, 10:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-08-2022, 10:45 przez blu_ray.
Powód edycji: aktualizacja postu
)
nagrywanie odbioru przesyłki... zaczyna się robić lekki obłęd - niepokojący pikujący znak aktualnych czasów - za dużo cwaniactwa (czyt. oszustów) a tracą normalni uczciwi ludzie... klasyka..
co do "mojego Waterworld-u" jak to się mówi - zobaczymy co odpowiedzą w amazon.co.uk - niby powinni uwierzyć... powinni ? bez nagranego filmu, rozpakowania w obecności kuriera, protokołu, zdjęć... robi się jak robi ... i choć cała sytuacja dla mnie nowa (przedmiot to nie wiadomo jak nazwać toto) - a nie popękane czy wgniecione pudełko z oryginalnym przedmiotem- czyli nazwany tu megawał - ok - nie rozdrabniam - będzie co ma być czyli da się radę jakoś
PS. żadnej suszarki... do pralki se wsadzę będzie pewność że naklejki nie ma - gorzej jak sama naklejka by została... nie - to nie nie
Dobrego weekendu pomału!
co do "mojego Waterworld-u" jak to się mówi - zobaczymy co odpowiedzą w amazon.co.uk - niby powinni uwierzyć... powinni ? bez nagranego filmu, rozpakowania w obecności kuriera, protokołu, zdjęć... robi się jak robi ... i choć cała sytuacja dla mnie nowa (przedmiot to nie wiadomo jak nazwać toto) - a nie popękane czy wgniecione pudełko z oryginalnym przedmiotem- czyli nazwany tu megawał - ok - nie rozdrabniam - będzie co ma być czyli da się radę jakoś
PS. żadnej suszarki... do pralki se wsadzę będzie pewność że naklejki nie ma - gorzej jak sama naklejka by została... nie - to nie nie
Dobrego weekendu pomału!
LG OLED 65E8
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835
SAMSUNG HW-Q930B
LG UBK90
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835