08-10-2022, 17:53
Cześć nie chcę zakładać nowego wątku bo chodzi o ten sam film jednak ja mam mały problem.
Posiadam kasetę VHS z filmem Piąty Element nagraną bodajże z canal + bo widać w rogu logo.
Kasetę posiadam od dziecka. A obecnie mam ponad 40 lat.
Mój problem polega na tym że chciał bym znaleźć tego samego lektora w sieci tylko w lepszej jakości lub cały film.
Zrobiłem dla was sample.
Do pobrania z mojej chmury. Przesłuchajcie i porównajcie z oryginałem: Ani wersja DVD ani BR and tv rip np z tvp2 ani żadna inna nie posiada takich dialogów.
Dla przykładu
Pobudka Lee Loo pocałunkiem.
Ksiądz tłumaczy że Lee Loo odpowiada: "Tylko kiedy pozwolę."
Albo gdzie Ruby pyta jak poszło, kumple odpowiadają.
Tak pięknie że pała mięknie.
No i tu macie sample ten moment nie wydaje się lepszy niż w najnowszym wydaniu, jednak całościowo ta wersja jest jedną z najlepszych jakie oglądałem. I naprawdę śmieszy.
Proszę pobrać porównać i powiedzieć co sądzicie a może ktoś z Was już posiadał tą wersję lub posiada. W lepszej niż ja jakości.
Naprawdę chcę zdygitalizować moją kasetę, ale jakość dzwięku jest naprawdę słaba, może uda mi się to poprawić programowo, ale sami oceńcie. Moment Aziz światło 3 min + początek filmu.
https://www.mediafire.com/folder/1d4i8qpn0c98m/Piąty_element_sample
Dziękuję i pozdrawiam czekam na odpowiedzi.
Posiadam kasetę VHS z filmem Piąty Element nagraną bodajże z canal + bo widać w rogu logo.
Kasetę posiadam od dziecka. A obecnie mam ponad 40 lat.
Mój problem polega na tym że chciał bym znaleźć tego samego lektora w sieci tylko w lepszej jakości lub cały film.
Zrobiłem dla was sample.
Do pobrania z mojej chmury. Przesłuchajcie i porównajcie z oryginałem: Ani wersja DVD ani BR and tv rip np z tvp2 ani żadna inna nie posiada takich dialogów.
Dla przykładu
Pobudka Lee Loo pocałunkiem.
Ksiądz tłumaczy że Lee Loo odpowiada: "Tylko kiedy pozwolę."
Albo gdzie Ruby pyta jak poszło, kumple odpowiadają.
Tak pięknie że pała mięknie.
No i tu macie sample ten moment nie wydaje się lepszy niż w najnowszym wydaniu, jednak całościowo ta wersja jest jedną z najlepszych jakie oglądałem. I naprawdę śmieszy.
Proszę pobrać porównać i powiedzieć co sądzicie a może ktoś z Was już posiadał tą wersję lub posiada. W lepszej niż ja jakości.
Naprawdę chcę zdygitalizować moją kasetę, ale jakość dzwięku jest naprawdę słaba, może uda mi się to poprawić programowo, ale sami oceńcie. Moment Aziz światło 3 min + początek filmu.
https://www.mediafire.com/folder/1d4i8qpn0c98m/Piąty_element_sample
Dziękuję i pozdrawiam czekam na odpowiedzi.