(10-10-2022, 16:03)pred895 napisał(a): W piwnicy mam kilka plastikowych pudeł z VHS'ami. Filmy zgrywane głównie z TV, niekiedy ten sam film z różnych stacji, kto wie może by się tam znalazł. Ma ktoś inne requesty na inne pozycje, bo tego jest tam dość sporo a szkoda by się to zmarnowało.
Oryginały mam takie :
Szukam od lat jest jeden typ co ma to nazywa sie VHSfun ale ani sie nie wymienia ani nie sprzedaje ;(
1. Prawo Jazdy 1988 - Kozioł młody głos TVN (mam próbke małą)
2. Kickboxer 1989 - Kozioł młody głos TVN bez (oznaczenia wiekowego chyba 1 emisja - mam próbke małą) lub Podwójne Uderzenie 1991 Gudowski TVN
3. Samoloty, pociągi i samochody 1987 - VHS - Gudowski
4. Prawdziwy Geniusz 1985 Szydłowski nie wiem na jakim kanale
5. Obcy 1 1979 - TVN emisja kwiecen 1998 Kozioł młody głos oraz 3 ale tutaj brakuje 20 min ostatnich
tylko w dobrej jakości6. Punktualnie o Trzeciej 1987 - leciało w tv bo oglądałem obojetnie jaki lektor
Titanic Szydłowski !!! dobra jakość??? warto zrobić synchro pod to bo Szydłowski mistrz i klimat tutaj jest.
Heat też Szydłowski !!!
masz zgrane?jakie to wideo bo mam chyba te same
nagrany Batman w 1992 i zgrany na DVD w 2015 ciągle dobra jakość nie katowana taśma SONY a Aliens oraz Alien 3 na TDK z 1998 jakość super synchro zrobione już jest 
Mój model to sharp VC 6v3dp mam manual PL nawet !!!