Mam Adblocka - niewiele pomaga. Poza tym, mam go tylko na komputerze w domu, gdzie i tak widać więcej ze względu na większy ekran, z kolei w smartfonie w zasadzie nie da się z filmożerców korzystać. Reklamy otwierają się u góry, wysuwają od dołu i włączają na całość po pierwszym kliknięciu w cokolwiek. Nie jest to duża strata biorąc pod uwagę poziom newsów, których od kilku miesięcy i tak nie czytam, ale czasami na stronie pojawia się jakaś recenzja komiksu, lub analiza wydania, no i gdy już chcę je przeczytać to za przeproszeniem gówno widać tyle tego wyskakuje (taki stan rzeczy ma miejsce od dobrych kilku miesięcy). Dlatego ostatnimi czasy nawet nie wchodzę na stronę główną, tylko otwieram forum z wyszukiwarki google).
Wspomnę o jeszcze jednej rzeczy, o której pisałem na forum już co najmniej dwukrotnie - w stopce strona nadal jest w roku 2020, choć niedługo będzie 2023, a "najpopularniejsze wpisy" nie działają poprawnie.
Wspomnę o jeszcze jednej rzeczy, o której pisałem na forum już co najmniej dwukrotnie - w stopce strona nadal jest w roku 2020, choć niedługo będzie 2023, a "najpopularniejsze wpisy" nie działają poprawnie.