13-10-2022, 06:48
Najpierw muszę znaleźć odpowiedni dział na tym forum, zarejestrowałem się na tym forum dla Piąty element a znowu dostałem zjebę od Admina. Więc pozwól że przejrzę forum. Poszukuję jednego filmu który pamiętam, a oglądałem go jak miałem może z 10 lat. Jak tylko znajdę odpowiedni dział, dam znać.
na OLX szukam starych klawiatur przeważnie takich z wejściem dim mam w domu kilkanaście z czego jedną to IBM model M z 87 roku bo na rok młodszą nie było mnie stać.
Teraz nowa jak moja kosztuje jakieś 7.000. ale można ją znaleźć z całym zestawem jedynie w stanach w jakichś niesamowicie starych magazynach, w których IBM składował kompy na sprzedaż.
Każdy ma jakieś hobby z Krysią Czub, Kaczki i wszystkie inne filmy mogę oglądać zawsze. Sam chętnie dopadł bym taką kasetę...
na OLX szukam starych klawiatur przeważnie takich z wejściem dim mam w domu kilkanaście z czego jedną to IBM model M z 87 roku bo na rok młodszą nie było mnie stać.
Teraz nowa jak moja kosztuje jakieś 7.000. ale można ją znaleźć z całym zestawem jedynie w stanach w jakichś niesamowicie starych magazynach, w których IBM składował kompy na sprzedaż.Każdy ma jakieś hobby z Krysią Czub, Kaczki i wszystkie inne filmy mogę oglądać zawsze. Sam chętnie dopadł bym taką kasetę...