Nie ma. A co do tego dźwięku, to zauważyłem, że na blu-ray jest angielski 2.0 i 5.1, a na 4k tylko 5.1. Jeszcze nie oglądałem, może w weekend sobie zrobię seans.
Edit: Miałem wczoraj nie oglądać, bo miał wpaść kumpel, żeby oglądać te wypociny w wykonaniu polskiej reprezentacji piłki kopanej.
Ale ponieważ nie przyszedł, to obejrzałem wczoraj i nie ma się co do czego przyczepić, obraz w porządku, dźwięk mi nie przeszkadzał, może dlatego że nie mam do czego go porównać.
Menu takie podstawowe jest po angielsku, ale po wejściu w dodatki już są opcje do wyboru po włosku i są włoskie napisy w dodatkach.
Pasują pierwsze z góry napisy z opensubtitles.org autorstwa niejakiego prodarka.
Edit: Miałem wczoraj nie oglądać, bo miał wpaść kumpel, żeby oglądać te wypociny w wykonaniu polskiej reprezentacji piłki kopanej.
Ale ponieważ nie przyszedł, to obejrzałem wczoraj i nie ma się co do czego przyczepić, obraz w porządku, dźwięk mi nie przeszkadzał, może dlatego że nie mam do czego go porównać.Menu takie podstawowe jest po angielsku, ale po wejściu w dodatki już są opcje do wyboru po włosku i są włoskie napisy w dodatkach.
Pasują pierwsze z góry napisy z opensubtitles.org autorstwa niejakiego prodarka.