13-02-2023, 12:43
Ogólnie zgadzam się i dlatego zawsze powtarzam, że format 4K UHD nie jest dla mnie czymś ostatecznym, a jedynie kolejnym krokiem naprzód. Na moje oko, takie "filtrowanie detali wysokich częstotliwości" ma zdecydowanie mniejszy wpływ na obraz niż chroma 4:2:0, a przecież w większości przypadków widzom to nie przeszkadza, przynajmniej na razie, bo nasze wnuki mogą inne zdanie na ten temat, coś jak my dzisiaj o VHS.
"Blue Velvet" czeka na digi-packa 4K od Criteriona
Mam nadzieję, że to kwestia maksymalnie roku, a z tyłu głowy liczę też, że pójdą za ciosem i wydadzą w przyszłości serial "Twin Peaks" na UHD.
Pomarzyć ludzka rzecz
Cierpliwości, sam czekam na taką promkę od SC, bo mam kilka tytułów do uzupełnienia.
"Blue Velvet" czeka na digi-packa 4K od Criteriona
Mam nadzieję, że to kwestia maksymalnie roku, a z tyłu głowy liczę też, że pójdą za ciosem i wydadzą w przyszłości serial "Twin Peaks" na UHD.
Pomarzyć ludzka rzecz
(13-02-2023, 00:13)Mefisto napisał(a): To którego chcesz się pozbyć?Niestety żadnego, jest to na tyle dobry film, że warto mieć kopię zapasową w razie czego, ale myślę że niedługo ten film będzie w promocji 3 za 30 lub 2 za 25, bo dawno nie było.
Cierpliwości, sam czekam na taką promkę od SC, bo mam kilka tytułów do uzupełnienia.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥