28-02-2023, 19:17
(28-02-2023, 18:58)misfit napisał(a): Szału nie ma pod względem terminów (ostatnio 3-5 tyg.) czy zabezpieczaniu przesyłek (zwykła koperta bąbelkowa). Do tego rozdzielają zamówienia na kilka wysyłek, więc PP ma dodatkowy zarobek, co sobie odbijam na rewardsachMartwi też, że w ostatnim zamówieniu celnicy mi vat dowalili, ale może miałem pecha - kolejna w drodze, więc zobaczymy.
Ten system przyznawania punktów fajny, coś takiego u nas Gandalf miał, ale wieki tam nie kupowałem.
Mam nadzieję, że mi celnicy odpuszczą, ale dzięki za info, będę psychicznie przygotowany
(28-02-2023, 18:58)misfit napisał(a): Wydanie jako takie jednak dość spora żenua. Trzeba się bardzo postarać żeby sprawić aby BD było pod prawie każdym względem słabsze od VOD, tym razem się udałoCóż, włączyłem na chwilę i faktycznie coś jest tam grubo nie tak

(28-02-2023, 18:58)misfit napisał(a): Daj znać co tam jest za transfer w tym hiszpańskim "Husbands and Wives", bo też ew. byłbym zainteresowany.OK
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥

Martwi też, że w ostatnim zamówieniu celnicy mi vat dowalili, ale może miałem pecha - kolejna w drodze, więc zobaczymy.