14-03-2023, 04:35
Ethan - co do Mystica napisałem tylko prawdę. I nie chodziło mi o okres po pandemii, bo to co się stało ze sprzedażą w MM... wszyscy wiemy. Nie odnosiłem się do sytuacji firmy Mystic sprzed dekady, ale do całego rodzimego rynku muzycznego w Polsce i innowacyjnego podejścia Mystica, który sporo zrewolucjonizował i zagwarantował dostępność bardzo ciekawych i niszowych rzeczy. Ta firma próbowała coś robić na rynku w zapaści się udało. Dystrybutorzy filmowi nawet nie próbowali, a przeciwnie czasem działali tak jakby chcieli pogorszyć swoje wyniki. Tyle.
A co do poprzedniej petycji - trzeba było podpisywać, a nie się z niej wyśmiewać.
Państwo tu na Forum zaczadzieli i taplają się we własnym sosie tworząc kółeczko wzajemnej adoracji. Dyskusja z Państwem, choć momentami ciekawa, jest bezprzedmiotowa. Nie wrócę już tutaj. Proszę nie łudzić się, że będę czekać na jakieś odpowiedzi.
A co do poprzedniej petycji - trzeba było podpisywać, a nie się z niej wyśmiewać.
Państwo tu na Forum zaczadzieli i taplają się we własnym sosie tworząc kółeczko wzajemnej adoracji. Dyskusja z Państwem, choć momentami ciekawa, jest bezprzedmiotowa. Nie wrócę już tutaj. Proszę nie łudzić się, że będę czekać na jakieś odpowiedzi.