03-04-2023, 16:14
(02-04-2023, 22:12)Reacher napisał(a): Wiem, na filmgame nawet za 499 koron. Tyle, że jest tam tylko płyta UHD, przydałaby się w zestawie BD z dodatkami z polskimi napisami.Nie masz wyjścia, najlepiej zrobisz jak kupisz u nas BD, a u naszych południowych sąsiadów UHD - tym sposobem wesprzesz dwa rynki i wszyscy będą zadowoleni
Swoją drogą dziwię się, że "Lemoniadowy Joe" wylądował tylko u mnie w kolekcji, przecież to jest kultowy film i pierwsza rzecz o której pomyślałem jak zdecydowałem się kupić jakieś czeskie filmy, a ile mają świetnych seriali, które czekają na premierę BD, nie wiem na co oni czekają?
https://filmozercy.com/filmoskop/edition/5232639
(03-04-2023, 09:54)misfit napisał(a): Wolałbym angielską okładkę, ale w tym przypadku o to niełatwo - WTF, że w UK 4K nie wyszło... Jeśli nic się nie zmieni to pewnie skończy się na tym, że też kupię Hiszpana lub Włocha w jakiejś promocji.Wiadomo, też bym wolał i nawet zastanawiałem się czy nie kupić w USA, ale zdecydowałem się na hiszpańskie wydanie, bo tylko tam jest BD w zestawie, zdaje się że z 2013 roku.
BD - solidny transfer, UHD - zachwycający
(03-04-2023, 09:54)misfit napisał(a): Farciarz. W ilu przesyłkach doszły te cztery filmy od nich?W dwóch: Arrow sam, a Second Sight to były 3 filmy w jednej przesyłce.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥