Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 194 195 196 197 198 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline lukee
Stały bywalec
Liczba postów: 492
Reputacja: 30

#1,951
17-01-2019, 13:30
(17-01-2019, 10:17)KaMario napisał(a):  Chodzi tu o zwykłą uczciwość wobec klienta, i o nic więcej. Ktoś z obsługi popełnił błąd a nawet kilka błędów przy wprowadzaniu cen produktów. Uważam, że należy się do tego przyznać.

Zamówiłem 2 tytuły, nie jakieś hurtowe ilości... i to raczej dla eksperymentu, bo od samego początku byłem przeświadczony, że nic z tego nie będzie.
Nie wiem które filmy i w jakich wydaniach zamówiłeś. Ja zamówiłem wydania 4k. Z tego co widzę na żadnym sklepie internetowym nie jest możliwa opcja zakupu Bez Litości 2 w 4k. Wejdź sobie na merlin, bonito itp. Film znajdziesz ale wszędzie jest niedostępny. Ty jednak z góry wiesz, że wina jest po stronie MM. Nie wiem co tu jest nieuczciwego.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

#1,952
17-01-2019, 13:44
(17-01-2019, 13:30)lukee napisał(a):  Nie wiem które filmy i w jakich wydaniach zamówiłeś. Ja zamówiłem wydania 4k. Z tego co widzę na żadnym sklepie internetowym nie jest możliwa opcja zakupu Bez Litości 2 w 4k. Wejdź sobie na merlin, bonito itp. Film znajdziesz ale wszędzie jest niedostępny. Ty jednak z góry wiesz, że wina jest po stronie MM. Nie wiem co tu jest nieuczciwego.
Zamówiłem Bez Litości 2 w 4K i Mroczne Umysły w 4K - 2 odrębne zamówienia.
Przecież napisałem wcześniej, że nieuczciwe jest informowanie o wyczerpaniu zapasów skoro nawet tych zapasów się nie miało, bo towar nie dotarł. Ani razu nie napisałem o jakiekolwiek winie MM - zwykła dezinformacja w e-mailach od MM i tyle.
A jakbyś się lepiej rozejrzał, to empik.com ma dostępny film Bez Litości 2 do zakupu w sklepie internetowym od ręki.
Ja swój egzemplarz odbieram dziś z salonu dostarczony dosłownie przed kilkoma minutami (otrzymałem powiadomienie o możliwości odbioru).

Odpowiedz
Offline voodoo
Użytkownik
Liczba postów: 77
Reputacja: 3

#1,953
17-01-2019, 13:51
Mam i ja drugiego maila XD

Szanowny Kliencie,

Bardzo przepraszamy, jednak zamawiany produkt okazał się niedostępny. W związku z tym nie możemy potwierdzić realizacji niniejszego zamówienia. Informujemy, że Zamówienie zostało anulowane.

Odpowiedz
Offline KaMario
Stały bywalec
Liczba postów: 495
Reputacja: 24

#1,954
17-01-2019, 13:53
Zapewne gdyby ceny były poprawnie wprowadzone to by wszystkim klientom przedłużyli okres oczekiwania na towar zamiast anulować zamówienia.

Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#1,955
17-01-2019, 15:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2019, 15:38 przez lukee.)
(17-01-2019, 13:53)KaMario napisał(a):  Zapewne gdyby ceny były poprawnie wprowadzone to by wszystkim klientom przedłużyli okres oczekiwania na towar zamiast anulować zamówienia.
Tylko, że nie wszystkim zamówienia anulowali. Mi nikt zamówienia nie anulował, jak widziałeś powyżej inne osoby wklejały wiadomości, że będą dalej informowani. Czyli napiszę po raz już kolejny to samo: każdy sklep podszedł do sprawy indywidualnie. Pewnie dlatego, że zwykły pracownik nie ma pojęcia czemu tego filmu nie ma ani kiedy będzie. To są moje gdybania ale trudno mi sobie wyobrazić sytuację by pracownik sklepu który ogarnia kilka działów np w sytuacji gdy ma takich zamówień kilkadziesiąt, obsługuje na sklepie ludzi + ma swoje obowiązki będzie siedział i do każdego pisał osobno emaile z tłumaczeniami. Jeszcze jak by miał wyjaśnione co jest pięć i czas to może. Natomiast wątpię by miał czas, informację oraz chęci. Stąd pewnie większość zamówień anulowali standardowymi notkami. Jak zrobili ostatnio promo z filmami po 22,99 zł wybrałem sobie 2 filmy które były dostępne w moim markecie. Niestety po godzinie dostałem email z taką wiadomością jak ty. Nikt mi nie pisał specjalnych treści o braku towaru. Byłem tego samego dnia w sklepie odebrać jeszcze inny film i zapytałem o tą sytuację czemu www pokazywało stan na sklepie. Pani wytłumaczyła mi, że najzwyczajniej sklep może pokazywać np 1-2 sztukę ale jeśli np ktoś to ukradł czy z nudów wrzucił gdzieś indziej to ona nic zrobić nie może. Próbowała jeszcze szukać tych filmów jako że i tak miałem czas i przeglądałem sobie inne rzeczy na sklepie ale najzwyczajniej nie znalazła. To są tylko ludzie i jak dla mnie nie ma co bić piany. Tym bardziej, że jak wczoraj czy przedwczoraj ktoś pisał u nich te zamówienia nie lecą z jakiegoś magazynu centralnego i nie odpisuje jakaś centrala tylko pracownik konkretnego sklepu.

Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 962
Reputacja: 37

#1,956
17-01-2019, 15:43
dokładnie. zresztą na stronie zostało to błędnie wrzucone i dlaczego dany market, który jest SPÓŁKĄ KOMANDYTOWĄ, miałby tracić na swojej marży w momencie błędu na stronie centralnej? Zresztą zadzwonię potem do znajomego i spytam się jak to wygląda i dam znać.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#1,957
17-01-2019, 16:07
No i nie w każdym ceny są nawet podobne jak w gazetce czy na stronie. Spytałem to mi pani wytłumaczyła , że mają niskie obroty w dziale blu i zlikwidowali dwie półki. Ale cenę mi obniży do ceny z gazetki Big Grin. Gdzie ten piękne czasy jak się targowałem o cenę końcową i obniżyli nawet do 15% na większych zakupach.

Odpowiedz
Online MasterThief
Valar Dohaeris
Liczba postów: 590
Reputacja: 27

#1,958
17-01-2019, 20:03
No i mi właśnie także anulowano zamówienie w MediaMarkt, także koniec historii Smile

Kino domowe:

Telewizor: LG OLED 55C7V
Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820
Przystawka box: Apple TV 4K
Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)

Angel
Odpowiedz
Offline lukee
Stały bywalec

#1,959
17-01-2019, 20:53
(17-01-2019, 20:03)MasterThief napisał(a):  No i mi właśnie także anulowano zamówienie w MediaMarkt, także koniec historii
Moje również finalnie anulowane

Na pocieszenie … Trolle za dyszkę Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/220375/s/trolle-blu-ray/

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

#1,960
17-01-2019, 21:02
(17-01-2019, 20:53)lukee napisał(a):  Na pocieszenie … Trolle za dyszkę
lepiej nie, bo też anulują.

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 194 195 196 197 198 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku