Ubogo w LGiku w kwestii ustawień niestety.
Tryb wyświetlania mam ustawiony na 50Hz z opcji 24Hz lub 50Hz
I to w zasadzie wszystko dla ustawień wyswietlacza - bo tak w LG ubk90 to sie zwie a inne jak juz wymieniam bo trgo az tyle
to wsp. Obrazu tv czyli z grubsza proporcje, rozdzielczość ustaw. na auto i ustawienia koloru hdmi. Bida.
Skłaniam się bardziej ku małej wadzie samej płyty albowiem na pozostałych posiadanych filmach tego jak pisałem nie było a jak kojarzę im wiecej Hz tym lepiej.
Ogólnie chciałem podzielić się swoim odczuciem ale gdy coś się zmieni to napiszę. Być może wina jest też nową aktualizacją odtwarzacza a ta miała miejsce około 10 dni temu z tym że po drodze kilka filmów płynęło a tuż przed odswiezalismy Doktora Sen i szło elegancko. Także taka ciekawostka
Tryb wyświetlania mam ustawiony na 50Hz z opcji 24Hz lub 50Hz
I to w zasadzie wszystko dla ustawień wyswietlacza - bo tak w LG ubk90 to sie zwie a inne jak juz wymieniam bo trgo az tyle
to wsp. Obrazu tv czyli z grubsza proporcje, rozdzielczość ustaw. na auto i ustawienia koloru hdmi. Bida.Skłaniam się bardziej ku małej wadzie samej płyty albowiem na pozostałych posiadanych filmach tego jak pisałem nie było a jak kojarzę im wiecej Hz tym lepiej.
Ogólnie chciałem podzielić się swoim odczuciem ale gdy coś się zmieni to napiszę. Być może wina jest też nową aktualizacją odtwarzacza a ta miała miejsce około 10 dni temu z tym że po drodze kilka filmów płynęło a tuż przed odswiezalismy Doktora Sen i szło elegancko. Także taka ciekawostka