06-10-2015, 19:24
Dla mnie płyty 3D mają dokładnie jedno zastosowanie, a i w kinie od półtora roku z powodzeniem tego cholerstwa unikam, więc wiesz...
|
|
|
06-10-2015, 19:24
Dla mnie płyty 3D mają dokładnie jedno zastosowanie, a i w kinie od półtora roku z powodzeniem tego cholerstwa unikam, więc wiesz...
W związku z premierą trailera do drugiej części ( nie powiem nawet się podjarałem ) postanowiłem dać pierwszej części trzecią szansę Jaka jest najlepsza rozszerzona edycja ? ( o ile taka wyszła na BD ), abym mógł to optymalnie obejrzeć na projektorze. Edycja 3D też wchodzi w grę, bo Oppo ma możliwość puszczenia kontenera 2D w tym przypadku. Nie musi być to jakieś wypasione wydanie z dodatkami, chodzi o sam film i w miarę taniuchno << linki do sklepu mile widziane.PS. No chyba że wydanie 4k jest na horyzoncie i lepiej poczekać na coś lepszej jakości.
Unboxing >> YouTube
10-05-2022, 15:02
(10-05-2022, 13:06)pred895 napisał(a): PS. No chyba że wydanie 4k jest na horyzoncie i lepiej poczekać na coś lepszej jakości. A jak myślisz ? ![]() Najpierw pierwszy Avatar pojawi się w kinach we wrześniu (HDR, Atmos, itd.) i w D+, a później zapewne też na UHD BD. Możemy tylko dywagować czy stanie się to jeszcze przed premierą kinową drugiej części czy już po
11-09-2022, 14:25
Premiera drugiej części zbliża się wielkimi krokami. Są może jakieś przecieki z okazji premiery dwójki odnośnie wydania pierwszej części na nośnikach 4K?
11-09-2022, 15:00
To tylko spekulacje - film miałby się ukazać na UHD w grudniu.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
Ale nie w Polsce u nas od Disney nie ma wydań 4K. A zagraniczne wydania zapewne nie będą zawierały lektora i napisy.
A kto twierdzi, że miałby się ukazać w Polsce?
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |