Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
1 2 3 4 5 25 Dalej »

Blade Runner 2049

Strony (15): « Wstecz 1 ... 10 11 12 13 14 15 Dalej »

Opcje tematu
Blade Runner 2049
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,058
Reputacja: 171

02-03-2018, 12:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2018, 12:41 przez Gieferg.)
No masz przecież link do recki Smile Na płycie 2D jest ok, chyba, że zaliczasz się do tych, co muszą mieć Atmosa z wydania USA.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

02-03-2018, 12:54
Recka dotyczy innego wydania przecież. Płyta 2d owszem może być ta sama, ale wolę się upewnić.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,058
Reputacja: 171

02-03-2018, 12:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2018, 13:01 przez Gieferg.)
Zakładam, że płyta 2D z napisami PL jest tylko jedna.

No i chyba wszystkie wydania od Sony mają takie samo oryginalne audio: http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=45156

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Conradicus
Nowy użytkownik
Liczba postów: 6
Reputacja: 0

04-03-2018, 17:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2018, 17:05 przez Conradicus.)
Napisalem jakis czas temu do dzialu obslugi klienta Imperial Cinepix z zapytaniem czy Blade Runnera 3D + 2D bedzie mozna kupic jeszcze w jakims innym sklepie, odpowiedzieli mi tak:

"Witamy,

Opisywane przez Pana wydanie jest dostępne wyłącznie do kupienia w sklepie DVDMax.pl
Pozdrawiam
DOK
"

Wiec raczej nie zanosi sie na to zeby ten steelbook byl gdzies indziej w sprzedazy, a szkoda. DVDMax za bardzo chyba cieszy sie ze swojego monopolu w kwestii tego wydania 3D, ich wywindowane 200 zl to juz jednak lekka przesada...

Udalo mi sie znalezc pewien czeski sklep "SUPERSTAR Shop" ktory rzekomo wciaz ma/bedzie mial ten steelbook w sprzedazy i to w calkiem dobrej cenie (https://superstarshop.cz/obchod.php?prodej=1980160-bluray_filmy_blade_runner_2049_3d_steelbook), tylko ze... nie mam pojecia co to za sklep Big Grin. Ktos moze stamtad zamawial, bo wedlug ich FAQ wysylaja do PL? Jesli wszystko byloby w porzadku, to w sumie jest to chyba dobry sposob na pozyskanie wydania 2D+3D z wersja PL w normalniejszej cenie.

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

04-03-2018, 17:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2018, 17:35 przez Wolfman.)
Pewnie z wysyłką wyniesie 150 zł . Dziwię się, że chcesz kombinować jak koń pod górę. Podczas gdy wciąż możesz tego steela dorwać za granicą steela + box ze szklankami na łiskacza ... w tej samej cenie co z Czech sam steel, oni są drodzy równie jak sklepy w Polsce. Samo 3D i tak jest kiepskie wg opinii na necie, zapewne skupili się na wersji 4k uhd. Wersję 2D  z PL do podmiany, dorwiesz zapewne za jakiś czas na wyprzedaży. Generalnie zauważyłem , że mało ludzi aktywnych tutaj jest zainteresowanych takimi tematami, albo posiadają czytniki blu ray w kompie, albo odkładają na Oppo203 Smile

Odpowiedz
Offline pred895
Posting Freak
Liczba postów: 3,801
Reputacja: 140

04-03-2018, 19:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2018, 20:02 przez pred895.)
(04-03-2018, 17:34)wolfman napisał(a):  albo odkładają na Oppo203 Smile
Byle do listopada Big Grin

Unboxing >> YouTube
Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

04-03-2018, 20:10
(04-03-2018, 17:04)Conradicus napisał(a):  Napisalem jakis czas temu do dzialu obslugi klienta Imperial Cinepix z zapytaniem czy Blade Runnera 3D + 2D bedzie mozna kupic jeszcze w jakims innym sklepie, odpowiedzieli mi tak:

"Witamy,

Opisywane przez Pana wydanie jest dostępne wyłącznie do kupienia w sklepie DVDMax.pl
Pozdrawiam
DOK
"

Wiec raczej nie zanosi sie na to zeby ten steelbook byl gdzies indziej w sprzedazy, a szkoda. DVDMax za bardzo chyba cieszy sie ze swojego monopolu w kwestii tego wydania 3D, ich wywindowane 200 zl to juz jednak lekka przesada...

Udalo mi sie znalezc pewien czeski sklep "SUPERSTAR Shop" ktory rzekomo wciaz ma/bedzie mial ten steelbook w sprzedazy i to w calkiem dobrej cenie (https://superstarshop.cz/obchod.php?prodej=1980160-bluray_filmy_blade_runner_2049_3d_steelbook), tylko ze... nie mam pojecia co to za sklep Big Grin. Ktos moze stamtad zamawial, bo wedlug ich FAQ wysylaja do PL? Jesli wszystko byloby w porzadku, to w sumie jest to chyba dobry sposob na pozyskanie wydania 2D+3D z wersja PL w normalniejszej cenie.
Możemy zamówić dwa - wysyłka wyjdzie na pół. Tylko potem pewnie dojdzie wysyłka w Polsce - ja Wawa.

Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,316

23-03-2018, 16:15
Ciekawa recenzja , Gieferg.

http://filmozercy.com/wpis/blade-runner-2049-recenzja-filmu-i-wydania-blu-ray-2d-opakowanie-elite

Trochę tych opisów już przeczytałem, ale raczej nie zastanawiałem się jaka tam obowiązuje skala ocen. Dziś skorzystam z okazji do zadania pytania: do 6 czy do 10?
Wkrótce odbieram krążek BD. Z zakupem zwlekałem czekając na dobrą ceną / promocję.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

23-03-2018, 16:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2018, 16:29 przez Mateusz.)
Skala ocen jest zaznaczona pod podsumowaniem ocen. Wink Stoi tam: Oceny przyznawane są w skali od 1 do 6.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,316

23-03-2018, 16:41
Dzięki, gapa ze mnie. Blush Ja po prostu rzadko oglądam dodatki i czytając recenzje nie "zjeżdżałem" do samego końca.
Jeśli moja ocena jakości tego wydania będzie równie wysoka, to Gieferg dostanie ode mnie punkt / reputację. A co!

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Odpowiedz
Strony (15): « Wstecz 1 ... 10 11 12 13 14 15 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku