(02-06-2020, 22:36)Gieferg napisał(a): Sęk w tym, że dyskutujesz z czymś, czego on nie napisał, tylko zacytował.Uściślijmy. W tym poście Kolega Ethan po raz pierwszy poruszył omawiane tu zagadnienia. Ethan faktycznie przytacza artykuł kogoś innego (nie było co prawda znaczków cytatu, kursywy, czy czegoś w ten deseń) więc faktycznie to przeoczyłem. Nie mogę się jednak odnieść to tej opinii, inaczej niż cytując Ethana, bo to "Jego" post. Ja natomiast w swoim poście komentuję przede wszystkim postawę tych Artystów. To jaki jest stosunek "Ethana", czy też faktycznego Autora Artykułu, do tych postaw jest tu sprawą drugorzędną.
(03-06-2020, 00:23)Ethan napisał(a): Chętnie bym podyskutował, bo gdzieś tam widze, że rozmowa kulturalna i fajnaZawsze można do tego wrócić. Zresztą ten post do którego się odniosłem był właśnie takim powrotem do sprawy...
PS
(03-06-2020, 00:23)Ethan napisał(a): Tutaj nie chodzi przeciez o niedocenienie jakiejs undergroundowej Artystki. Tutaj chodzi o psucie rynku muzycznego przez spoti oraz o podział zysków.Akurat tego, że spotify traktuje Artystów pod względem finansowym nie fair, nie zakwestionowałem. Ale jeżeli taki stan rzeczy ma się zmienić, to oni muszą zgodnie zadziałać w tej sprawie. To oni w końcu dostarczają tu "produkt". Spotify jest tu cwanym, ale jednak tylko pośrednikiem.
(03-06-2020, 00:23)Ethan napisał(a): jako, że w ciągu kilku dni powinna się wykluć druga Córka,No to powodzenia i gratulacje!
niespotykanie spokojny człowiek