Jak sie zamówi u nich to juz vat nie dowalą przy dostawie paczki i czy siano pobierają od razu, czy w dniu wysyłki ?
Unboxing >> YouTube
|
Conan The Barbarian / The Destroyer / 2011 - reboot
|
|
Jak sie zamówi u nich to juz vat nie dowalą przy dostawie paczki i czy siano pobierają od razu, czy w dniu wysyłki ?
Unboxing >> YouTube
03-11-2023, 19:58
(03-11-2023, 19:00)pred895 napisał(a): Jak sie zamówi u nich to juz vat nie dowalą przy dostawie paczki i czy siano pobierają od razu, czy w dniu wysyłki ? Pred, pierwszy raz zamawiam bezpośrednio od Arrow US, zazwyczaj brałem Arrowy z UK lub z Amazonów. box z Arniem 4K na Amazon US początkowo kosztował 89,99 USD + frachty więc spanikowałem i udała się promka na ARROW US teraz na Amazon US cena zbiorczaka 4K jest na poziomie 59,99 USD ale zostawiam pre-order w Arrow US - zobaczę jak to finalnie wyjdzie w rozrachunku z VAT-em i haraczami. Amazon US z kolei ostanio się poprawił bo DPD dostarcza to szybko ale suma opłat jest spora... Kupiłem w ARROW US zbiorczaka 4K z frachtem przez paypala dla bezpieczeństwa i taki mam komukat: The Hut.com Limited Złożono zamówienie − 67,11 $ USD Płatność zostanie pobrana z Twojej formy płatności, gdy The Hut.com Limited zrealizuje zamówienie. -------------- wiec na razie jest w zawieszeniu, ale myślę że lepszej ceny nie będzie a poczta swoje dołoży...może tylko 8,50 haraczu w najlepszym wypadku.
12-12-2023, 09:13
Kod działa a na amazon już wyprzedane.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
11-01-2024, 12:34
Na Amazon.com znowu dostępne - wychodzi 72.78 USD, ale już z wliczonymi podatkami. Przy zamówieniu z Arrow niestety przy odbiorze trzeba będzie jeszcze zapłacić VAT i ewentualne opłaty.
11-01-2024, 15:48
Z tym Vat bywa różnie. W listopadzie zamówiłem prosto ze sklepu Arrow Usa film "Witness 4k". Poczta ku mojemu zdziwieniu naliczyła tylko 8,5 zł opłaty. Pytanie czy to szczęście, błąd pracownika czy faktycznie nie naliczają. Czekam ponownie na film od nich "Warriors" już jest w kraju także przekonam się na dniach czy to była jednorazowa akcja i miałem prezent od poczty czy rzeczywiście jest brak cła. Bo jednak wolę zamówić bezpośrednio w sklepiku Arrow chociażby ze względu na pakowanie tych filmów. Wysyłają w kartonach ,a nie lekkich kopertach w których łatwo o wgniecenia. Nie są to jakieś pancerne kartony ale zawsze coś tam chronią.
27-01-2024, 13:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2024, 13:33 przez ILSA FAUST.)
Potwierdzam, Arrow także wczoraj zdjęło kasę za 2-pack Conana 4K czas zacząć odsłuchy soundtracków Basila z vinyla aby się przygotować do seansu I just can't wait ![]() EDIT: przesyłka już w drodze - dostałem link do śledzenia DHL
Niech zgadnę - teraz czeka nas cała strona nikogo nieobchodzących update'ów na ten temat?
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |