@nfsfan83
A czy Ty przypadkiem do avi nie zgrywasz? Nie podmieniasz ścieżek lektorskich? Podłożenie napisów to przy tym pikuś
A czy Ty przypadkiem do avi nie zgrywasz? Nie podmieniasz ścieżek lektorskich? Podłożenie napisów to przy tym pikuś
(09-03-2019, 14:24)misfit napisał(a): , ale już sam downgrade firmware napędu tak aby takie zgranie płyty było możliwe to jest rzecz nie do przebrnięcia przez większość zainteresowanych takim rozwiązaniemCo masz dokładnie na myśli? Każdego napędu, czy tylko konkretego producenta? Czytałem coś o problemach z Pioneer BDR-211UBK w kontekście odtwarzania z wykorzystaniem PowerDVD...
(11-03-2019, 13:57)Daras napisał(a): Inny temat, który jeśli się rozwinie, mógłby zostać przeniesiony do odrębnego wątku. Po kiego diabła Wam stacjonarne odtwarzacze? Przeczytałem tu sporo wpisów, sugerujących oglądanie filmów BD z komputera. Czy tak faktycznie tak nie jest prościej.I to jest akurat dobry pomysł. Różnice są i to nie tylko w kontekście Oppo (wspominałem o tym tutaj, ale nie wiem na ile mam rację...).
niespotykanie spokojny człowiek