08-09-2023, 17:53
Ja bym przede wszystkim najpierw skończył robotę, a dopiero potem wkładał gdziekolwiek filmy
Dlaczego z oceną czekam na efekt końcowy.
Dlaczego z oceną czekam na efekt końcowy.
|
Dusia
|
|
08-09-2023, 17:53
Ja bym przede wszystkim najpierw skończył robotę, a dopiero potem wkładał gdziekolwiek filmy Dlaczego z oceną czekam na efekt końcowy.
08-09-2023, 18:08
Co tam jest na suficie po lewej? Na pierwszy rzut oka wygląda jak dziura przez którą widać dach studia filmowego
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
Panele akustyczne https://www.wyciszamy.net/c142-panele-akustyczne-decor-skosowane/data=191,50,50,7,616,0
Fajne te wnęki w tym drewnie, tylko jak dla mnie, zbyt głębokie. Ja mam takie 3 jak ta na dole. A te żarówki ledowe, to ile Ci trzymają? Bo u mnie to się dość szybko wypalają. Ja to w sumie teraz oszczędzam i włączam tylko, jak chcę poszukać jakiegoś filmu do obejrzenia. Na tej stronie jest nawet izolacja na drzwi. To by mi się przydało, bo u mnie w bloku jak ktoś idzie albo gada koło moich drzwi, to wszystko słychać.
Piti198 wymieniam co jakiś czas bo długo nie trzymają Gieferg zapewniam Cię , że jak się za coś zabieram w swoim domu to zawsze przemyślam, raz dłużej raz krócej ale cały czas w dobrą stronę Jak miejsca zabraknie to sobie zmontuje inną ![]() https://hdtv.com.pl/threads/remikusdzikus.146115/ PS. Klasyczny przykład, odpisałem u Ciebie w galerii Twoimi słowami , myślę , że w punkt co ¿
08-09-2023, 19:19
Jak wlasciciel zadowolony to najwazniejsze ja tam zazdroszcze miejsca umozliwiajacego realizacje swoich wizji
08-09-2023, 23:30
Trochę się pogubiłem w tych fotkach - raz taka kanapa, raz taka... Czy to dwie różne salki są? Ale generalnie wygląda super - zwłaszcza te podświetlane plakaty (rozumiem, że gasną w trakcie seansu?). Jedynie te głośniki to nie dla mnie - nie dość, że przysłaniają ekran (ja bym je ulokował z tyłu), to dodatkowo wydają się za duże (zwłaszcza względem pokoju). Ale tak to mucha nie siada.
To 2 pokoje kinowe i pokoj stereo-gaming plus piwnica jak się wczytasz to skumasz ,ze z pokoju stereo kolumny monitor audio platinium wylądowały w pokoju kinowym i do nich został skompletowany cały zestaw reszta kolumn i głośników w sufit serii platinium , arcam , moon i svs pb 16 .
Tak wszystko robię sam , wiem ile trzeba pomysłów i pracy żeby wszystko wyszło tak jak zaplanujesz. Dlatego lubię takie fora-grupy , gdzie można wymienić się doświadczeniem, pomysłami zaczerpnąć wiedzy, o której nie masz zielonego pojęcia. Nikt nie jest alfą i omegą , a co niektórzy się na takich kreują ,a sami nie maja nic do pokazania - przekazania wręcz mają jeszcze wiekszą kichę. Podziwiam pracę, zamiłowanie przykładem jest Mefisto, Pearlzfan i pewnie wielu innych na tej grupie , którzy poświęcili swój czas by pokazać co zbudowali, co jest ich pasją
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |