Prodigy - chciałem kiedyś kupić, ale poczytałem że ludzie zgłaszali jakieś problemy z tą płytą (szczegółów nie pamiętam, ale coś z odtwarzaniem chyba) i się zniechęciłem.
Ja kiedyś zgłaszałem, bo po 2 odtworzeniach przestała mi działać. Coś było na brytyjskim amazonie, że na całej partii był jakiś zielony nalot i to uniemożliwiało odtwarzanie.
03-12-2025, 18:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-12-2025, 18:59 przez Dusia.)
Wiedziałem, że problemy z tą płytą to częsty temat, ale cena mnie skusiła. Niestety u mnie również nie działa, przetestowane na PS5 i dwóch odtwarzaczach Blu-ray. Może przy zmianie sprzętu będzie lepiej, zobaczymy. Na ten moment zostaje mi CD
02-01-2026, 01:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2026, 01:46 przez Dusia.)
Grudzień
Na początek trochę nowości i staroci…
Ikony kina, „Halka” to moje pierwsze wydanie z dystrybucji Fina , czarna edycja i dwa blaszaki
Kilka mordeczek od Sony
Za grudniowe perełki uważam… „Jimi” , „Najdłuższy dzień”, „Pewnego razu w Meksyku”, „Zathura”.
Moje podsumowanie roku w kolekcji… trochę tego było, a to głównie dzięki magicznym słowom kolegi Reacher Ale nie o liczby tu chodzi, tylko o weryfikację, co nam się podoba, do czego wracamy i co naprawdę zostaje z nami na lata.
Z okazji Nowego Roku życzę Wam, aby Wasze kolekcje rosły szybciej niż brakuje miejsca na półkach, żeby trafiały się same filmowe perełki, limitki i wydania marzeń.
Fajnie być w grupie ludzi z tą samą pasją i zdrową filmową zajawką.
Dziękuję za świetną atmosferę, udane zakupy od kolegów z forum, masę wiedzy, opinie, porady i inspiracje.
Oby 2026 rok przyniósł same filmowe perełki… lecimy na pełnej po swoje!
(02-01-2026, 12:29)HAL 9000 napisał(a): Widzę, że kolekcja UHD powoli, ale systematycznie rośnie. Gratuluję, tak trzymać!
Dziękuję
(02-01-2026, 13:26)wojzu napisał(a): Muszę znowu o to zapytać "Donnie Brasco" jest bez PL, prawda?
To wydanie bez PL , ja również zaopatrzyłem się w odtwarzacz blu ray od naszego forumowego kolegi Darka i myślę że coraz częściej będę się rozglądał za takimi wydaniami