20-07-2020, 14:36
Wygląda jak chamsko naklejone.
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD
|
|
25-07-2020, 16:40
Kolejna dostawa Wpadło kilka horrorów z Zoom i Amazon UK + Faworyta ![]() ![]() Steelbooki: Spartacus i Ready Player One TOC - tym razem bez żadnych uszkodzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-07-2020, 18:18
Widze ze RPO dojechał. Koniec złej passy ze steelbookami? ![]() Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX
27-07-2020, 20:21
Haha... a mi w podwojnej folii bąbelkowej. Oni to chyba losuja ![]() Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX
30-07-2020, 13:57
Przyszło dzisiaj. Piękny błyszczący steelbook i co najważniejsze nie ma żadnych uszkodzeń ![]() ![]() ![]()
Ja na swój czekam. Zamówiłem cała "starą" trylogię w steelach to się wkurwię gdyby choć jeden steelbook był uszkodzony bo pewnie nie będą mieli na stanie by podmienić i będę musiał zwrócić wszystkie 3. p.s.: na paru zagranicznych fanpageach dla kolekcjonerów wypłynęły steele nowej nadziei zamówione z zavvi. Cena 60 funtów za sztukę LOL Spekulanci zamawiają po kilkanaście sztuk a później sprzedają za drugie tyle. Ktoś był na tyle durny żeby wrzucić od razu zamiast odczekać choćby pół roku gdzie wartość takiego steela najprawdopodobniej by wzrosła i nikt nie miałby pretensji. Tymczasem po gościu przejechano niczym walcem i zapewne zarobił BANanA
Moje aukcje na OLX
Ja mam zamiar zamówić wszystkie steelbooki (cała saga + Rogue 1 i Solo) Jak przyjdą bez szwanku to będzie cud ![]() Jak dobrze pamiętam to był limit 2 steelbooki na 1 osobę i chyba się to nie zmieniło.
31-07-2020, 04:06
Może i jest limit ale da się to łatwo obejść zamawiajac na rozne osoby czy może nawet rozne adresy. Wysłane z planety LV-426 przy użyciu Tapatalka
Moje aukcje na OLX
31-07-2020, 11:53
Dziel gratuluję zakupu - świetny film i jak dotąd najlepsze wydanie (4k77 się chowa) Steelbook do mnie jeszcze nie dotarł, ale dzień się nie skończył
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |