15-06-2017, 14:27
Nie będę kupował Blu ile razy mam to powtarzać xD
|
Fajna kolekcja
|
|
15-06-2017, 14:58
(15-06-2017, 14:27)Filmożerca Alan napisał(a): Nie będę kupował Blu ile razy mam to powtarzać xDPewnie, że nie będziesz jak każdy, kto już to pisał. Jak dvd zniknie z rynku to będziesz płacił za tłoczenie extra dvd, by oglądać nowości. Nie kupisz nowego tv, ani samochodu i nie pójdziesz do pracy . Ok, uwierzyłem.
(15-06-2017, 08:28)matwiko napisał(a): Pianistka, Nieodwracalne... nie jesteś za młody na takie filmy? :pNa ilość ludzkich flaków w "Przełęczy ocalonych", czy filmy Lyncha też raczej jest za młody
W sumie to The Thing Carpentera obejrzałem w 1993 - miałem wtedy osiem lat Leciał na TVP chyba o 2 nad ranem, na szczęście kumpel miał video z programatorem
Unboxing >> YouTube
15-06-2017, 21:42
Też w tym wieku oglądałem np Robocopa, Delta force czy Rambo. Ale dobrze tego nie wspominam. Długo to przetrawiałem. Przemoc w tak młodym wieku nie działa pozytywnie.
16-06-2017, 07:15
Przemoc mnie nie rusza. Ruszalo mnie to jak miałem z 7 lat a teraz nic. Nawet w takiej przełęczy ocalonych przemoc mnie troszku nudzila i wolałem pierwszą część.
16-06-2017, 13:52
Filmy czy gry wideo mają duży wpływ na to jakim się jest człowiekiem. Spójrzcie na takiego Czyngis-chana, który rozpoczął fale morderstw po tym jak zagrał w GTA V i obejrzał "Słonia" Van Santa.
17-06-2017, 12:34
Minęło kilka dni, a tu już nowy UP. Kolejny będzie też niedługo, bo jak wrócę z wyjazdu ![]() Synekdocha Nowy Jork zachwalany więc chcę obejrzeć. Leżał na półce z przecenami w empiku. 9.99 Gangster z TESCO za 9.99 Kocham gangsterskie filmy więc musiałem mieć (no i znaczek Cannes robi swoje )Pod opieką wiecznego słońca za 5 zł w CeX to wziąłem bo bardzo mnie interesuje życie w Korei Północnej ![]() Zakochany paryż 5 zł z CeX Million Dollar hotel za 10 z CeX Arizona Dream filmweb cały czas mi poleca to wziąłem za 5 z CeX ![]() Farenheit 9.11 bardzo mnie zaciekawił 8 zł z CeX Dogville 5 zł z CeX Miłość 19.99 z Empika (Bardzo się zdziwiłem bo tam rzadko cokolwiek jest za 19.99) Trzeci Haneke w kolekcji ![]() ![]() Titanica chciałem od dawna więc był to mój pierwszy zakup 19.99 w Media Markt JFK 22.99 z Media markt. Nawet nie wiedziałem że film miał wznowienie więc nie czekałem ani sekundy i wziąłem
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |