4 godzin(y) temu
Przecież według wszystkowiedzącego dystrybutor nie ma nic do gadania odnośnie ścieżek dźwiękowych w wydaniu. No przecież mówił wam.
|
Faraon (1965), reż. Jerzy Kawalerowicz
|
|
4 godzin(y) temu
Przecież według wszystkowiedzącego dystrybutor nie ma nic do gadania odnośnie ścieżek dźwiękowych w wydaniu. No przecież mówił wam.
3 godzin(y) temu
( 7 godzin(y) temu)Pinto napisał(a): No i jak wydanie? Ktoś kupił?Wysyłka była z opóźnieniem. Mój egzemplarz jest jeszcze w drodze.
niespotykanie spokojny człowiek
Widzę, że u Porala są już skany BDInfo oraz screeny z BD. Dowiadujemy się z nich, że na UHD obraz jest w SDR/Rec.709. Płyta BD-100 ze średnim bitrate obrazu ~65 Mb, 24 fps. AR 2.39:1, na poprzedniej rekonstrukcji było 2.57:1 Mam złą wiadomość, wszystko wskazuje na to, że będę musiał wydać tę stówkę ![]() Jest ogromna poprawa w szczegółowości/ilości mydła, widać też, że ziarno się ostało, ale wciąż interesuje mnie jak prezentuje się w ruchu. EDIT: Screeny dopasowane do tych Poralowych: https://slow.pics/c/SA1jfqKf
13 minut(y) temu
Misfit napisał: Jest ogromna poprawa w szczegółowości/ilości mydła, widać też, że ziarno się ostało, ale wciąż interesuje mnie jak prezentuje się w ruchu. Faktycznie. Nie do wiary. Koniecznie napisz jak to będzie w ruchu.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Pan Anatol, 6 gości |