Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Filmarena.cz

Strony (14): « Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 14 Dalej »

Opcje tematu
Filmarena.cz
Offline Glaeken
Posting Freak
Liczba postów: 1,644
Reputacja: 17

13-09-2015, 10:16
(10-09-2015, 14:29)Ula87 napisał(a):  Dokładnie. To trochę wygląda tak, jakby niektóre filmy były dobierane na zasadzie : "Nie sprzedaje się? To damy edycję limitowaną, a ludzie się rzucą i kupią.". Niestety, ale tak jest.
Wydaje mi się, że oni albo eksperymentują albo mają narzuconą ilość filmów w zależności od rezultatów negocjacji z dystrybutorem. Nie widzę żadnej reguły... raz wydanie ma 500 sztuk raz 750szt raz 1000.. raz 1500... czasem jakiś film ma nawet kilka wydań jak John Wick a inny z kolei tylko jedno i to tylko 500szt.
(08-09-2015, 19:11)Montana napisał(a):  No tak było na początku Wink nie wiem po co tyle tych numerów dali jak sa filmy limitowane do 750szt...
703 dostałem na dzień dobry więc numerów musi być ok. 1001. Są edycje limitowane nawet do 500 szt więc jak już pisałem nie mam szans na zakup takiego wydania Big Grin Fakt faktem, że zasady numeracji są totalnie niesprawiedliwe.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Ula87
Niezarejestrowany

13-09-2015, 10:27
(13-09-2015, 10:16)Glaeken napisał(a):  .
Wydaje mi się, że oni albo eksperymentują albo mają narzuconą ilość filmów w zależności od rezultatów negocjacji z dystrybutorem. Nie widzę żadnej reguły... raz wydanie ma 500 sztuk raz 750szt raz 1000.. raz 1500... czasem jakiś film ma nawet kilka wydań jak John Wick a inny z kolei tylko jedno i to tylko 500szt.

Chodziło mi raczej o to, że niektóre filmy nie są najwyższych lotów, a nie o zróżnicowanie w ilości egzemlarzy.

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

13-09-2015, 10:43
(13-09-2015, 10:27)Ula87 napisał(a):  Chodziło mi raczej o to, że niektóre filmy nie są najwyższych lotów, a nie o zróżnicowanie w ilości egzemlarzy.
Zgadzam się ale to rzecz gustu więc trudno tu polemizować z filmareną.
Dla przykładu... dla mnie wrzucenie do FAC Ghost Ridera, Child 44 czy film o którym nic nie słyszałem czyli Love Rosie jest co najmniej dyskusyjne ale inni moga to uznac za świetny wybór.
(07-09-2015, 14:56)Montana napisał(a):  Birdmana juz nie zamówisz bo juz jest wyprzedany a Loopera dopiero 10 września o 20:00 mozesz zamówić.
Już zamówiłem. Jest jeszcze steelbook do zamówienia poza FAC:

http://www.filmarena-eng.com/blu-ray-birdman-qslip-steelbook-limited-collectors-edition

Odpowiedz
Offline Glaeken
Posting Freak

12-10-2015, 12:38
Czy ktoś kto ma jeszcze numer FA może mi zaklepać poniższe wydanie T5:

http://www.filmarena-eng.com/blu-ray-3d-terminator-genisys-edition-1-and-2-in-collectors-box-3d-2d-steelbook-limited-collectors-edition-numbered-gift-set

Z góry b dziękuję.

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,474
Reputacja: 218

12-10-2015, 19:25
Przy paczkach cięższych od 3 kg najtańszą opcją transportu staje się poczta czeska-paczka ekonomiczna. Czy ktoś wybrał tą opcję transportu? Jeżeli tak to ile czekał na paczkę? W opisie podają trochę odstraszający zapis mówiący o 30-60 dni roboczych.

Odpowiedz
Offline Kirek
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 2,474
Reputacja: 218

16-10-2015, 08:14
Wychodzi na to że nikt nie ryzykował wysłania pocztą. To może z drugim pytaniem będzie łatwiej. Robiąc zamówienie podają cenę w CZK ale obok w nawiasie jest też w EUR. Czy to oznacza, że można dokonać płatności w EUR? Mam konto walutowe w EUR i się zastanawiam czy robiąc płatność kartą przypisaną do niego uniknę dodatkowych przewalutowań.

Odpowiedz
Offline frantic85
Użytkownik
Liczba postów: 234
Reputacja: 3

23-10-2015, 07:39
Pytanko, czy kliknięcie Add To Waiting List w Preorderze jest równoznaczne z natychmiastowym zakupem i płatnością, czy w dniu premiry dopiero decyduje się czy zakupić film i opłacić? Z góry dzięki za pomoc

PS chodzi o Terminatora Genisys edycje nr 1 bądź 2 Smile łącznie jest ich 3000 sztuk, i boje się że wszystkie zejdą do premiery...

Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

23-10-2015, 07:50
Jezeli bedzie jakas wolna sztuka to dostajesz maila z płatnością i masz 1/3 dni na wpłatę. Takiego maila mozesz dostać w każdej chwili nawet od razu po kliknięciu bo ja tak miałem kiedyś z exodusem. Ale mozesz tez w ogóle nie dostać maila jezeli żadna sztuka sie nie zwolni. Na tej stronie zawsze płacisz z góry za zamowienie. Co do terminatora to juz wszystko zeszło no jedynie ze ktos nie zapłaci Smile

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline Kapitan_kusiak
upierdliwiec
Liczba postów: 528
Reputacja: 8

26-11-2015, 10:01
Na filmarena trwa właśnie wyprzedaż wielu tytułów na blu-ray, np. można dostać Django czy Świat w płomieniach za 149 koron czeskich (czyli nieco poniżej 6 euro). Wyprzedaż nie rzuca się w oczy. Trzeba po prostu polatać po działach Sale, Multibuy i Blu-ray for a great prize.

A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

26-11-2015, 10:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2015, 10:03 przez Montana.)
Oba filmy sa juz od tygodnia w zakładce multibuy Smile

Jestem ciekaw czy w tym roku bedzie zakładka "Black Friday"

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Strony (14): « Wstecz 1 ... 9 10 11 12 13 14 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku