Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › O stronie i forum › FilmoSkop
FilmoSkop - opinie i komentarze

Strony (81): « Wstecz 1 ... 77 78 79 80 81 Dalej »

Opcje tematu
FilmoSkop - opinie i komentarze
Online adi90a
Użytkownik
Liczba postów: 113
Reputacja: 9

Wczoraj, 15:39
Może pora założyć jakąś petycję o naprawę filmoskopu? Jeżeli powodem porzucenia projektu jest niewielkie zainteresowanie użytkowników, to niestety mamy napędzającą się spiralę. Zainteresowanie spada, bo nie działa.
A już wisienką na torcie jest, że wpływa to na postrzeganie całego portalu, bo mamy na głównej dawno nieaktualne promocje, które należy przynajmniej ukryć (załącznik).

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline kłapouchy
Użytkownik
Liczba postów: 57
Reputacja: 5

Wczoraj, 17:41
No niestety projekt utknął, a mógłby się rozwijać w ciekawym kierunku. Powinien tam wejść jakiś moderator i zacząć ogarniać. Na początek byłoby miło zaktualizować listę dystrybutorów, albo to o czym mówisz.. te dziwne promocje, dziwne ceny, podejrzane sklepy, które już nawet nie realizują zamówień do PL.

Odpowiedz
Offline Gieborywar
FilmoSkop Mod
Liczba postów: 32
Reputacja: 2

6 godzin(y) temu
Mi to wygląda na powolne wygaszanie serwisu....szkoda.
Ale z drugiej strony ciekawy jestem ile faktycznie jest aktywnych użytkowników. Zarówno na forum jaki filmoskopie.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,850
Reputacja: 85

2 godzin(y) temu
Ktoś już pisał, że kol. Mateusz nie jest zainteresowany rozwijaniem strony. Jak dla mnie to nie ma nad czym płakać, jak poziom artykułów w większości jest żałosny. Mogłaby w ogóle ta strona przestać istnieć, a zostać jedynie forum.

Odpowiedz
Online adi90a
Użytkownik
Liczba postów: 113
Reputacja: 9

2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez adi90a.)
Na filmoskopie jest raptem 319 kolekcji. Widać, że projekt nie dotarł do szerszego grona, bo mielibyśmy wysyp kolekcji po parę sztuk. Jakiś wpływ na to ma z pewnością brak masowego uzupełnienia bazy wydaniami DVD (sam mam tutaj tylko 106 spośród ponad 200). Zwykły użytkownik mógłby dodać swoje wydanie do kolekcji, ale niekoniecznie chce dodawać informacje do bazy, więc jak nie znajdzie szybko swojego wydania to się odbije od serwisu. Tyczy się to także blu-ray ale te mają lepsze pokrycie w bazie przez zainteresowanie najbardziej aktywnych kolekcjonerów. Niestety, takie bazy i projekty muszą mieć tych kilku/kilkunastu wolontariuszy, którzy będą ją stale uzupełniali i rozbudowywali albo bota, który będzie to robił automatycznie.

( 2 godzin(y) temu)piti198 napisał(a):  Ktoś już pisał, że kol. Mateusz nie jest zainteresowany rozwijaniem strony. Jak dla mnie to nie ma nad czym płakać, jak poziom artykułów w większości jest żałosny. Mogłaby w ogóle ta strona przestać istnieć, a zostać jedynie forum.
Redaktor nie powinien być jednocześnie jedynym programistą. No niestety, ale czas nie jest z gumy, a są to dwa czasochłonne zajęcia. Co do poziomu, to się nie zgodzę, a przynajmniej nie widzę większej różnicy w newsach tutaj czy na filmwebie, poza ilością. Jakkolwiek przyznaje, że newsami nie jestem przesadnie zainteresowany. Filmoskopu też szkoda, bo to dobry pomysł i nienajgorsze wykonanie. Gdyby tylko działał.

Odpowiedz
Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,850
Reputacja: 85

2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez piti198.)
Myślałem, że chodzi o stronę, bo pokazywałeś zrzut ekranu, że są nieaktualne promocje. Jak dla mnie, to filmoskop jest w porządku. Kolekcji jest dużo, ale z tego co widzę to często Ci co je mają nie dodają wszystkich swoich filmów. DVD to odeszło już do lamusa, jest chyba jeden użytkownik, który zbiera same dvd, nie wiem czy z przyzwyczajenia, czy z braku chęci/kasy przejścia na blu-ray/4K.

Odpowiedz
Offline Gieborywar
FilmoSkop Mod

2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Gieborywar.)
( 2 godzin(y) temu)adi90a napisał(a):  Redaktor nie powinien być jednocześnie jedynym programistą.
Pełna zgoda.
Ciekawe czy do uzupełnienia listy dystrybutorów wymagane jest aby być jakimś seniorem w programowaniu.
Na prawdę nie mógłby to zrobić ktoś z moderatorów?

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,011
Reputacja: 127

2 godzin(y) temu
Dodawanie dystrybutorów wymaga dostępu do bazy danych.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,317
Reputacja: 150

1 godzinę temu
( 2 godzin(y) temu)piti198 napisał(a):  Mogłaby w ogóle ta strona przestać istnieć, a zostać jedynie forum.

Forum żyje dzięki tej stronie, a strona żyje dzięki gównonewsom - tak niestety jest, ale trzeba się z tym pogodzić. Szkoda jedynie, że te wszystkie artykuły i recki dawniej pisane zostały po prostu zatrzymane, więc poza newsami na stronie nie ma praktycznie w ogóle przydatnego "contentu". Ostał się jedynie Gieferg, który od święta machnie coś wspominkowego, ale NN ostatecznie i tak ginie pośród tego całego chaosu. Natomiast nie rozumiem czemu do filmoskopu nie został dopuszczony taki Kirek i ewentualnie jakiś jeszcze jeden chętny - przynajmniej byłaby ręka na pulsie.

( 2 godzin(y) temu)adi90a napisał(a):  Widać, że projekt nie dotarł do szerszego grona, bo mielibyśmy wysyp kolekcji po parę sztuk.

Ludziom się nie chce i tyle. Zresztą jakbym miał parę sztuk, to też mijałoby się to dla mnie z celem. Takie coś ma sens dla tych, którzy faktycznie mają kolekcje, a nie dla przeciętnego Kowalskiego, który kupi film raz na 2 lata. Jak dla mnie te 319 kolekcji to i tak spoko.

Odpowiedz
Offline Gieborywar
FilmoSkop Mod

1 godzinę temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez Gieborywar.)
( 2 godzin(y) temu)Mateusz napisał(a):  Dodawanie dystrybutorów wymaga dostępu do bazy danych.
To zrozumiałe.
Mam pewną wiedzę z T-SQL. Żaden senior a nawet pewnie nie junior, ale coś tam wiem. Prostego insert-a/update-a/merge-a do tabeli raczej ograne.
Myślę, że mógłbyś nadać odpowiednie uprawnienia aby osoba dodająca dane niczego nie zepsuła w bazie. Przynajmniej filmoskop byłby w miarę aktualny.

Odpowiedz
Strony (81): « Wstecz 1 ... 77 78 79 80 81 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   sebas, 7 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku