Przecież masz go na samym początku filmiku instruktażowego, który wrzuciłem wyżej
Unboxing >> YouTube
|
Folijki na filmy, zabezpieczenia itp
|
|
Przecież masz go na samym początku filmiku instruktażowego, który wrzuciłem wyżej
Unboxing >> YouTube
Tyle się pierdzielić z jedną sztuką?
Aby pudełko wyszło w miarę równo i idealnie przypasowało do steela, trzeba mu poświęcić około dwudziestu minut. Jeśli kupujesz steela i robisz te pudełka na bieżąco, to żaden kłopot. Gorzej jak masz ponad czterdzieści sztuk do zrobienia na raz, to już nie lada wyczyn , ale się opłaca, bo prezentacja się praktycznie nie zmienia a steele są bezpieczne.
Unboxing >> YouTube
Na poprzedniej stronie masz filmik instruktażowy zrobiony przeze mnie. Na samym początku filmu zilustrowany jest szablon
Unboxing >> YouTube
Mój szablon gdzieś wsiąkł z którego Pred zrobił film ale zaraz postaram się wstawić. ![]() @Tylich86m Po prostu odrysowywujesz na kartce szablon według podanych wymiarów.
No niestety nie ma tak łatwo ![]() wymiary PS. z takiej folii A4 można również zrobić osłonkę na wydania z FilmAreny, Kimchi, itd... (oczywiście z innymi wymiarami)U mnie już wszystkie wydania z FA w ochraniaczach.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |