27-05-2026, 12:27
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
|
Galapagos
|
|
27-05-2026, 12:27
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
27-05-2026, 13:24
Na Galapagos mkżna zamawiać „Nietykalnych” w steelu. Przemiera 13.07. Ot niespodzianka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
27-05-2026, 13:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2026, 13:56 przez lovelybones.)
(27-05-2026, 12:27)Mierzwiak napisał(a): Racja, nie ma sensu.Komentarz jak zwykle na twoim zerowym poziomie - nic nie wiem i nie mam do powiedzenia, ale się wypowiem. Jak tam te twoje otoczki wokół ludzi w materiałach na YT? Nadal ich szukasz? ![]() (27-05-2026, 13:24)RylandGrace napisał(a): Na Galapagos mkżna zamawiać „Nietykalnych” w steelu. Przemiera 13.07.Czyli Stan zagrożenia też po tyle? Już nie mogę się doczekać
27-05-2026, 15:02
(27-05-2026, 13:56)lovelybones napisał(a): Komentarz jak zwykle na twoim zerowym poziomie Tak z ciekawości, na ile oceniasz swój poziom?
27-05-2026, 15:08
(27-05-2026, 14:52)Ananas84pl napisał(a): Czy wszyscy dostali steela TopGun na 2 płyty z 1 w środku? W filmoskopie, dla tego wydania masz komentarz: gostek86 napisał(a):informacyjnie Steelbook ma dwa sloty na płyty i jest znaczek UltraHD na grzbiecie a skoro jest już Was dwóch to raczej wszyscy
27-05-2026, 19:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2026, 20:03 przez lovelybones.)
(27-05-2026, 15:08)Kirek napisał(a): Czy wszyscy dostali steela TopGun na 2 płyty z 1 w środku?Czy kogoś jeszcze dziwi fuszerka od tego dystrybutora? Przecież tam pracują ludzie zombie. (27-05-2026, 15:02)Reacher napisał(a): Tak z ciekawości, na ile oceniasz swój poziom?Przypomniała mi się sytuacja z wydaniem Braveheart BD od Galapagos. Na Amazonie trafiła się świetna cena na wersję 4K, więc kupiłem bez wahania. Jedynym minusem z mojego punktu widzenia był brak dodatków. Potem zobaczyłem wydanie BD od Galapagos – super, wszystkie dodatki wymienione na okładce, cena 35 zł, więc biorę. Wkładam płytę, szukam materiałów dodatkowych… i nic. Piszę do Galapagos, że opis na okładce jest błędny. Odpisuje pani, że na pewno są, tylko nie umiem ich włączyć. Sprawdzam ponownie – nadal nic. Porównuję z wcześniejszym wydaniem od Imperial i okazuje się, że te dodatki były tam na bonusowej płycie. Informuję ich o tym, a pani znów twierdzi, że to nieprawda. Robię zrzuty ekranu, tłumaczę sytuację, w końcu po konsultacji przyznają mi rację – to błąd. W ramach przeprosin dostałem 30% rabatu na zakupy w ich sklepie… Żenada. Jak widać, profesjonaliści z Galapagos to prawdziwi mistrzowie w swoim fachu. Na pewno jestem na dużo niższym poziomie niż oni lol. Już nie mogę się doczekać Stanu zagrożenia 4K w steelbooku za 160 zł – prawdziwa okazja. Po co wznawiać na przykład Doktor sen BD w wersji reżyserskiej, skoro wszędzie można kupić go z polską wersją językową? Od dziś zawsze będę ufał fachowcom z Galapagos.
28-05-2026, 17:04
Z twoich wypowiedzi bije taka arogancja, że nawet nie rozumiesz co się do ciebie pisze ![]() I jeszcze ściemniasz. Szeregowiec Ryan był dostępny - wydania Imperial i Filmostrady wisiały na dvdmax po zawyżonych cenach, ale już czeskie wydanie można było dostać w kilku miejscach za kasę nieodstającą od tego, co liczy sobie Galapagos (wiem, bo sam kupiłem na krótki czas przed ogłoszeniem ich wznowienia). Ta sytuacja niczym nie różni się od Stanu Zagrożenia. I nie wypowiadaj się za wszystkich, bo guzik o nich wiesz. Są dostępne zagraniczne wydania z PL Prawdziwej zbrodni Eastwooda, a ja jakoś czekam na wznowienie Premium Collection. I co teraz? Najwyraźniej nie każdy kto chciał zdążył kupić. A za to jak wyrażasz się do innych użytkowników forum już dawno powinieneś mieć jakieś osty, lub tymczasowe wyciszenie. Masz farta, że administrator nie mógłby mieć bardziej wywalone w swoje forum i pewnie większości nie czyta.
29-05-2026, 17:48
Całe zycie tego goscia to musi byc jakas emocjonalna fuszerka, bo lubi tupac nozką, ze nie wszyscy tanczą jak im zagra. Pewnie mamusia podtykala wszystko pod nosek.
Postanowiłem dać Starstore i naszemu dystrybutorowi kolejną szansę i zamówiłem u nich (pierwszy raz od czterech lat) trzy filmy - Pulp fiction i Snajpera na UHD w promce -20% oraz Przemytnika Eastwooda na Blu-ray. No i szansa nie została należycie wykorzystana Oba filmy Eastwooda przyszły w folii z typowej foliarki termicznej - zapewne używki / po zwrocie. O ile na Snajperze widać jedynie lekkie pofałdowanie folii pudełka pod światłem, a cała reszta jest git, tak na Przemytniku zniszczenie pudełka widać od razu, szczególnie z tyłu, gdzie nawet okładkę pod folią trochę zgięło. I to jest oficjalny dystrybutor tych filmów(!) i ich oficjalny sklep. Żenada. Tarantino przyszedł tak, jak należy, ale moje obawy względem polskiego wydania się potwierdziły. Jakość obrazu fantastyczna - ogromna poprawa względem Blu-ray... tylko czemu audio PL dali "2.0" skoro na DVD i poprzednim Blu-ray było "DD5.1"? Nawet dla mnie - osoby, która zazwyczaj zlewa dźwięk - słychać różnicę na minus i może być ciężko to obejrzeć No to może ratować się napisami? Tutaj też mam problem, bo o ile w wydaniu Pro-Motion w napisach był ten sam tekst, co w ścieżce od SPI, tak tutaj jest gorsze/ łagodniejsze tłumaczenie Elżbiety Gałązki. Tak źle i tak niedobrze, pozostaje albo oglądać bez tłumaczenia, albo pozostać przy 17-letnim BD Kolejnej szansy nie przewiduję, Starstore. Dwa kciuki w dół ode mnie. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |