07-10-2016, 14:23
Ta kolekcjonerka Przebudzenia Mocy ma mieć 3d czy nie?
Galapagos
|
07-10-2016, 14:26
Tak, to będzie wydanie z trzema płytami w tym z wersją 3D.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
07-10-2016, 14:34
Ten film był kręcony w 3D czy też to tylko sztucznie dorzucona głębia jak w tych starych SW?
21-04-2017, 11:00
Trafiło w moje ręce kolejne wydanie zbiorcze ("Martin Scorsese - kolekcja"), które pierwotnie wydane było przez Warner Bros Polska a następnie przejęte przez Galapagos i wypuszczone w tym samym opakowaniu z doklejoną tylko naklejką. Tym razem niechlujność Galapagos jest 'niegroźna' chyba, że ktoś prowadzi wypożyczalnie ![]() ![]() Później Galapagos wznowił ten pakiet ale z płytami zapakowanymi w jeden wielopłytowy amaray, numeru EAN jednak już nie chciało mu się zmieniać.
06-07-2018, 17:25
Pojawienie się Galapagos to był koniec wydawania amerykańskiej klasyki na tak duża skalę. Później Galapagos nie wznawial ani Errola Flynna ani Cary Granta, trochę Waynea było ale nie za wiele. Z Blu Raya brak "Amerykanina w Paryżu" czy "Wielkanocnej parady" boli ale mam oba z Austrii
17-08-2018, 08:49
Ciekaw jestem, czy Galapagos coś już wspominał o wydaniu Śmierci Supermana? Miałem okazję już widzieć w oryginale i to chyba najlepszy film z tej serii jeśli chodzi, o nowe animacje od DC. Scenarzystą jest Peter J. Tomasi, to chyba dlatego tak to bardzo dobrze się ogląda.
![]()
17-08-2018, 09:26
W zapowiedziach na wrzesień Śmierci Supermana nie ma, więc najwcześniej można sie spodziewać premiery dopiero w październiku. No i w grę wchodzi raczej tylko wydanie DVD.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
09-05-2019, 19:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2019, 19:26 przez Marvel123.
Powód edycji: Za dużo treści
)
Pisałem kilka razy na stronie Galapagos w dziale "O nas" pytanie czemu nie wydają filmów Disneya na UHD, a odpowiedzi jeszcze nie dostałem.
09-05-2019, 19:41
A co ma do tego Galapagos? Disney decyduje jakie wersje językowe umieścić na płycie, mają w nosie większość świata, w tym nas.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
09-05-2019, 20:01
Wiesz co , on nie czyta odpowiedzi. W kółko pyta o to samo, odpowiesz, a potem znowu to samo pytanie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |