Tylko że tam nic nie można ustawić, poza HDMI 3 eARC/ARC - ulepszony format, przełączyłem w inne HDMI na tv i jest to samo, ten sam komunikat.
Zrozumiałbym, gdyby od początku amplituner nie działał ale we wtorek działał, w środę już nie, potem znowu tak, jak dzisiaj wróciłem z pracy to znowu działał a jak włączyłem i wyłączyłem PS5 to dźwięk znikł już na dobre
Obraz jest, mogę uruchomić sprzęt podpięty do amplitunera: PS5, XSX, odtwarzacz 4K, nie ma tylko dźwięku z kina domowego, jest tylko z tv.
Przed chwilą najpierw włączyłem amplituner a dopiero potem tv i teraz działa
Nie rozumiem już tego sprzętu, miałem wybrane, żeby amplituner uruchamiał się razem z tv ale może po zmianie tv coś się tam pozmieniało? Boje się, że jak teraz przełączę się na jakąś konsolę to znowu mi zniknie dźwięk
Zrozumiałbym, gdyby od początku amplituner nie działał ale we wtorek działał, w środę już nie, potem znowu tak, jak dzisiaj wróciłem z pracy to znowu działał a jak włączyłem i wyłączyłem PS5 to dźwięk znikł już na dobre
Obraz jest, mogę uruchomić sprzęt podpięty do amplitunera: PS5, XSX, odtwarzacz 4K, nie ma tylko dźwięku z kina domowego, jest tylko z tv.Przed chwilą najpierw włączyłem amplituner a dopiero potem tv i teraz działa
Nie rozumiem już tego sprzętu, miałem wybrane, żeby amplituner uruchamiał się razem z tv ale może po zmianie tv coś się tam pozmieniało? Boje się, że jak teraz przełączę się na jakąś konsolę to znowu mi zniknie dźwięk