Ja z kolei mam wrażenie, że to Ty nie czytałeś moich postów.
Zatem tej nocy nie otwieram chipsów. Dalsza dyskusja traci sens.
Prawdopodobnie w tygodniu napiszę P.S.
Ale przemyślę powyższe, gdyż odczuwam niewielką potrzebę konkluzji. Zobaczymy (?).
EDIT:
Gieferg napisał:
Zastanowiłeś się nad tym przez sekundę?
Powyższa wypowiedź charakteryzuje osoby bez merytorycznych argumentów, ewentualnie trol…. Zatem kończę.
Swoje wypowiedzi uważam za kompletne.
Napisałem:
Nie wypada młodszym kolegom zazdrościć wieku oraz sprawności. Życzę Wam wytrwałości i wielu lat realizowania tej wspaniałej pasji. Góry były dla mnie wyjątkową przygodą. Luźne przykłady w ramach wspomnień:
Po kiego diabła jątrzysz? Wyraziliśmy swoje stanowiska, i tyle. W czym problem człowieku? Piszę - pass.
Zatem tej nocy nie otwieram chipsów. Dalsza dyskusja traci sens.
Prawdopodobnie w tygodniu napiszę P.S.
Ale przemyślę powyższe, gdyż odczuwam niewielką potrzebę konkluzji. Zobaczymy (?).
EDIT:
Gieferg napisał:
Zastanowiłeś się nad tym przez sekundę?
Powyższa wypowiedź charakteryzuje osoby bez merytorycznych argumentów, ewentualnie trol…. Zatem kończę.
Swoje wypowiedzi uważam za kompletne.
Napisałem:
Nie wypada młodszym kolegom zazdrościć wieku oraz sprawności. Życzę Wam wytrwałości i wielu lat realizowania tej wspaniałej pasji. Góry były dla mnie wyjątkową przygodą. Luźne przykłady w ramach wspomnień:
Po kiego diabła jątrzysz? Wyraziliśmy swoje stanowiska, i tyle. W czym problem człowieku? Piszę - pass.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.