Cioracie w jakieś gry?
Co preferujecie najbardziej PS, Xbox, PC czy może jakaś przenośna konsola?
Osobiście jakimś wielkim graczem nie jestem ale od czasu do czasu lubię sobie zagrać na Xklocku w strzelankę.
Jeśli lubicie lekkie gierki to w Origin w ramach akcji "specjalny prezent" Bejeweled 3 jest za darmo
Co preferujecie najbardziej PS, Xbox, PC czy może jakaś przenośna konsola?
Osobiście jakimś wielkim graczem nie jestem ale od czasu do czasu lubię sobie zagrać na Xklocku w strzelankę.
Jeśli lubicie lekkie gierki to w Origin w ramach akcji "specjalny prezent" Bejeweled 3 jest za darmo

teraz planuje kupic xboxa one ale dopiero jak stanieje

Od pół roku jestem posiadaczem ps3 slim 12 gb i staram się nadrobić zaległości w grach. Zainwestowałem w Red Dead Redemption GOTY, pograłem może z 3 godziny i jakoś nie chce mi się wracać do tej gry. Póki co przechodzę Spec Ops: The Line - gra broni się świetnym klimatem i nawiązaniami do Jądra Ciemności Conrada - takie smaczki lubię. Przede mną ogromna ilość gier do nadrobienia m.in. The Last Of Us, seria Uncharted. Ostatnimi czasy oczarowany jestem grami z psx na psn np. pierwszy Resident Evil, Silent Hill itp. magia sama w sobie. Wczoraj obejrzałem też gameplay z Alien Isolation o ile dźwięk i nawiązania do filmu robią potężne wrażenie, tak już grafika i sam gameplay słabują, taka Amnesia tylko, że z obcym no i mogło być miejscami troche "mroczniej".