Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
1 2 3 4 5 ... 8 Dalej »

HAL 9000: Archiwum

Strony (69): « Wstecz 1 ... 65 66 67 68 69

Opcje tematu
HAL 9000: Archiwum
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,327
Reputacja: 150

Wczoraj, 23:23
(Wczoraj, 14:42)HAL 9000 napisał(a):  Brzydki numer Sad

No ja ostatnio w ramach wymiany filmu dostałem części do motocykla, więc tego nie przebijesz.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Online sebas
Posting Freak
Liczba postów: 1,509
Reputacja: 130

3 godzin(y) temu
(Wczoraj, 17:29)HAL 9000 napisał(a):  Nic nie odpuszczam, tyle że steelbooka to ja od nich już nie wezmę.
Dziwna sprawa. Mi od rarewawes paczuszki przychodzą zasadniczo w dobrym stanie. Raz steelbook Mandusia miał minimalne wgniecenie na tylnej ściance, ale to pikuś. Mało u nich zamawiam blaszaków z uwagi na ceny, ale z ostatniej promocji skorzystałem. Oba blaszaki były w jednej kopercie z folią bąbelkową w środku. Ponadto, jeden zapakowany był w dodatkową kartonowa kopertę, a drugi w oryginalny kartonik z logo WB. Wysyłka z Holandii(?). Inne boxy czy limitki wysyłane z tego kraju przyszły solidnie zapakowane. Enter the Video Store przykładowo, w podwójną kopertę z folią bąbelkową. Zaryzykuję, że w przypadku tego sklepu wystąpienie potencjalnych uszkodzeń zależy od tego skąd wysyłka i czyje rączki pakują.
Amazon to tradycyjnie loteria. Przynajmniej zwroty bez większych problemów. Ale tak jak inni Koledzy, w przypadku minimalnych uszkodzeń, nie ryzykuje wymiany, bo może przyjść bardziej uszkodzone. Smile

@HAL 9000
Aktualizacja jak zwykle konkretna. Wielki Błękit, w liczbie wydań dostępnych w Twoim archiwum, zaczął widzę doganiać Valerianka. Smile

niespotykanie spokojny człowiek
Odpowiedz
Offline misfit
Posting Freak
Liczba postów: 7,594
Reputacja: 722

2 godzin(y) temu (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez misfit.)
( 3 godzin(y) temu)sebas napisał(a):  Zaryzykuję, że w przypadku tego sklepu wystąpienie potencjalnych uszkodzeń zależy od tego skąd wysyłka i czyje rączki pakują.

Duży wpływ ma też to, że jak się obchodzą z przesyłkami w danym urzędzie pocztowym - dlatego u jednych taki steelbook z Rarewaves rzadko przychodzi uszkodzony, a u innych nawet plastiki często przychodzą w opłakanym stanie.
Nawet nie próbuję zamawiać steelbooków z Rarewaves, bo wiem z doświadczenia jak to się u mnie z reguły kończy z przesyłkami podatnymi na uszkodzenia, przechodzącymi przez listonosza.

Odpowiedz
Strony (69): « Wstecz 1 ... 65 66 67 68 69

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku