24-12-2024, 16:02
Jasne, podaj mi tutaj numer konta i "hasło"
Chciałem obejrzeć wczoraj jeden odcinek, a skończyłem na sześciu - bardzo dawno tego serialu nie oglądałem (ale oni są tu młodzi
).
Tak naprawdę to nigdy całego nie widziałem, tylko poszczególne odcinki i zupełnie niechronologicznie, więc będzie okazja nadrobić zaległości, bo jak dla mnie trzyma się dobrze i sporo żartów do mnie trafia
Przy okazji polecam też "Dobry, zły i zakręcony" - tytuł oddaje istotę filmu, gdzie mamy 100% rozrywki w rozrywce
Obrazek wygląda cyfrowo, ale akcja tak gna, że mało jest czasu żeby szukać niedoskonałości - bogata scenografia, dużo statystów, dzieje się.
Chciałem obejrzeć wczoraj jeden odcinek, a skończyłem na sześciu - bardzo dawno tego serialu nie oglądałem (ale oni są tu młodzi
).Tak naprawdę to nigdy całego nie widziałem, tylko poszczególne odcinki i zupełnie niechronologicznie, więc będzie okazja nadrobić zaległości, bo jak dla mnie trzyma się dobrze i sporo żartów do mnie trafia

Przy okazji polecam też "Dobry, zły i zakręcony" - tytuł oddaje istotę filmu, gdzie mamy 100% rozrywki w rozrywce

Obrazek wygląda cyfrowo, ale akcja tak gna, że mało jest czasu żeby szukać niedoskonałości - bogata scenografia, dużo statystów, dzieje się.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥