The General's Daughter, Internal Affairs i Reindeer Games by mógł ktoś wydać w Europie. Brałbym.
Mam podobnie, są dużo większe szanse, że wrócę do jakiegoś mniej ambitniejszego filmu, niż do tych wybitnych
PS. Ja układam tak, że wydania ze slipami mają własną półeczkę, grubsze zwyklaki własną, chudsze własną, grubasy od Arrow.. itd. Nie ma to za bardzo sensu ale dla mnie wygląda ciut ładniej niż takie wymieszanie
(27-05-2025, 14:37)HAL 9000 napisał(a): Dzięki, pewnie kiedyś tak, aktualnie jest mały chaos - tak sobie właśnie przypomniałem czasy, gdy miałem specjalną półkę tylko na wydania steelbook i ustawiłem tak, żeby ładnie wyglądały wg kolorów od czarnych do białych (czerwone razem, niebieskie itd.)
Co do ilości, to mam niestety dużą tolerancję na słabsze filmy, ale zauważyłem że częściej do nich wracam, niż do takich klasyków z oceną 10/10 - to po części wynika z tego, że te wybitne filmy często bardzo dobrze znam i nie zawsze mam ochotę akurat wejść w taki czy inny klimat np. emocjonalnie mogą być bardzo wyczerpujące itp.
Mam podobnie, są dużo większe szanse, że wrócę do jakiegoś mniej ambitniejszego filmu, niż do tych wybitnych
PS. Ja układam tak, że wydania ze slipami mają własną półeczkę, grubsze zwyklaki własną, chudsze własną, grubasy od Arrow.. itd. Nie ma to za bardzo sensu ale dla mnie wygląda ciut ładniej niż takie wymieszanie