26-05-2025, 20:07
Hal przyjdzie dzień kiedy pokażesz , jak to się prezentuje w całości. ?? Prawie 3 tyś filmów, chapeau bas
|
HAL 9000: Archiwum
|
|
26-05-2025, 20:07
Hal przyjdzie dzień kiedy pokażesz , jak to się prezentuje w całości. ?? Prawie 3 tyś filmów, chapeau bas
27-05-2025, 11:51
Zapłaciłem 220 PLN - mają bardzo drogą wysyłkę, a zabezpieczenie takie sobie ![]() Kirek jakiś czas temu szukał chętnych do wspólnych zakupów żeby zredukować koszty, ostatecznie było nas dwóch - takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego ![]() (27-05-2025, 10:54)kłapouchy napisał(a): Skąd brałeś to Pi jeśli można wiedzieć?Potwierdzam to co napisał piti198. (27-05-2025, 11:51)piti198 napisał(a): Tu masz: (26-05-2025, 20:07)Dusia napisał(a): Hal przyjdzie dzień kiedy pokażesz , jak to się prezentuje w całości. ?? Prawie 3 tyś filmów, chapeau bas Dzięki, pewnie kiedyś tak, aktualnie jest mały chaos - tak sobie właśnie przypomniałem czasy, gdy miałem specjalną półkę tylko na wydania steelbook i ustawiłem tak, żeby ładnie wyglądały wg kolorów od czarnych do białych (czerwone razem, niebieskie itd.) ![]() Co do ilości, to mam niestety dużą tolerancję na słabsze filmy, ale zauważyłem że częściej do nich wracam, niż do takich klasyków z oceną 10/10 - to po części wynika z tego, że te wybitne filmy często bardzo dobrze znam i nie zawsze mam ochotę akurat wejść w taki czy inny klimat np. emocjonalnie mogą być bardzo wyczerpujące itp. Filmy też traktuję jako swego rodzaju wehikuł czasu - zabierają mnie w miejsca i czas który już nie istnieje, i tutaj jakość 4K bardzo pomaga w eksplorowaniu tych miejsc
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
The General's Daughter, Internal Affairs i Reindeer Games by mógł ktoś wydać w Europie. Brałbym. (27-05-2025, 14:37)HAL 9000 napisał(a): Dzięki, pewnie kiedyś tak, aktualnie jest mały chaos - tak sobie właśnie przypomniałem czasy, gdy miałem specjalną półkę tylko na wydania steelbook i ustawiłem tak, żeby ładnie wyglądały wg kolorów od czarnych do białych (czerwone razem, niebieskie itd.) Mam podobnie, są dużo większe szanse, że wrócę do jakiegoś mniej ambitniejszego filmu, niż do tych wybitnych PS. Ja układam tak, że wydania ze slipami mają własną półeczkę, grubsze zwyklaki własną, chudsze własną, grubasy od Arrow.. itd. Nie ma to za bardzo sensu ale dla mnie wygląda ciut ładniej niż takie wymieszanie
(27-05-2025, 22:11)Ash-9001 napisał(a): The General's Daughter, Internal Affairs i Reindeer Games by mógł ktoś wydać w Europie. Brałbym. Z tej trójki widziałem na razie tylko "The General's Daughter" i śmiało możesz brać jak się pojawi W porównaniu do BD, wzrosła szczegółowość, zredukowano przepalenia, a przy kolorkach nie majstrowano za wiele, tylko usunięto różowy nalot w niektórych scenach, no i geometria też się zmieniła, oraz kontrast: caps-a-holic caps-a-holic PS Właśnie wróciłem z PP ![]() ![]()
29-06-2025, 14:55
Francusko-amerykańska aktualizacja: ![]() ![]() ![]() "Subway" eleganckie, nie spartolili, mam nadzieję, że nie będziemy musieli czekać 3 lata na "Le grand bleu" ![]() Moje pierwsze zakupy w sklepie -> Diabolik DVD ![]() ![]() ![]() "In the Dust of the Stars" z poprawiona płytą V2. Tak to było zapakowane: ![]() Trzeba zapłacić u nas podatki, ale bez paniki, jest dobrze
29-06-2025, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2025, 16:08 przez Altair.
Powód edycji: Korekta.
)
Przedostatnie zdjęcie się nie wyświetla w aplikacji Tapatalk.
29-06-2025, 17:04
To uśmiechnięty Leon "gram wszędzie" Niemczyk w "Pyle gwiazd" - nic ważnego https://youtu.be/5Gzrae4wUas?t=29 https://youtu.be/L0oC3HS_amc?t=17 https://youtu.be/tJRL06L3fCE?t=88
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |