22-12-2016, 18:40
Pred nie czyta pierwszej strony jak ja kiedyś. Zastanawiam się na sensem zakupu remastera na blu. Podejrzewam , że wyjdzie niedługo na nowym formacie. Liczę, że dużo, filmów wyjdzie z naszym językiem za granicą, bo inaczej będę musiał siedzieć więcej nad angielskim
. Kupować w Polsce za 150, bo im się nie opłaca taniej , a za granicą po przeliczeniu steela za 100 czy zwykłą to mój portfel nie głosuje za polskim rynkiem
. Kupować w Polsce za 150, bo im się nie opłaca taniej , a za granicą po przeliczeniu steela za 100 czy zwykłą to mój portfel nie głosuje za polskim rynkiem

No i zwolennicy polskiej wersji językowej też mogą sobie te dwa dodatkowe miechy już poczekać. W końcu jeszcze nigdzie nie zostały pokazane dokładne specyfikacje, a całkiem możliwe że gdzieś pojawi się płyta z polską wersją językową - nawet jeśli takie wydanie nie ukaże się w samej Polsce (chociaż i na to są jakieś tam szanse, bo tym razem wydaniem tego tytułu zająłby się Imperial, a nie Galapagos, więc nie będą podchodzić do tego jako re-releasowania tego co już i tak mają w katalogu).
Wszystkie nie działają na preordery albo zostały już wyłączone.