08-10-2015, 22:06
(08-10-2015, 21:35)Ula87 napisał(a):Jeśli nie chcesz "lawiny" to po co sama ją nakręcasz? Zrobiłaś błąd interpretacyjny - przecież nic złego się nie stało. Dostałaś wytłumaczenie. Trzeba było podziekowac i zakończyć dyskusję. Nie byloby tematu. Tymczasem przez kilka kolejnych postów zarzucasz innym, że są krzykaczami, że nie mają kultury i, że... nie mają racji. A na koniec, gdy zostalas przyparta do muru i przyznałaś sie do swoich wątpliwości, dorzucasz jeszcze uwagę, że to forum jest "be".(08-10-2015, 21:20)Sokal napisał(a): Przecież pisałem już wcześniej w tym temacie :-) np o spin offach.
Nazywanie mnie krzykaczem też jest na wyrost. Zadałem Ci po prostu pytanie. Ciekawiło mnie jak odpowiesz. Ale widać nie doczekam się odpowiedzi (a może jednak?).
Po raz kolejny pokazujesz, że jakakolwiek krytyka Twoich bądź co bądź błędów, spotyka się z brakiem jakiejkolwiek refleksji. A przecież wystarczy sprawdzić jakie są definicje i znaczenie słów, których dotyczy powyższa dyskusja :-)
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Jakie pytanie? To jak moge pisac recenzje nie znajac pojec? Znam je, ale mam wstpliwosci, ktore ty nazywasz bledami i zarzucasz mi niewiedze.
To standard na tym forum. Cokolwiek sie powie nie tak lub kiedy ma sie jakies watpliwosci, co gorsza jezeli ma sie inne zdanie powoduje lawine ktora ciezko zątrzymac.
Chyba juz teraz poniekad rozumiem Gieferg dlaczego Batman nie jest remiem a wlasnie rebootem. Dzieki.
Ps. To nie zmienia faktu ze z Charliem i Carrie nadal mam watpliwosci.
Apropos: gol, gol, gol!!!
:-) :-) :-)