08-09-2016, 21:24
(10-11-2014, 18:37)Mateusz napisał(a): Tytuł chyba mówi wszystko, temat ma za zadanie pokazanie jak trafiliście na Filmożerców. Chodzi zarówno o główny portal jak i forum.Dobre pytanie, skąd się dowiedziałem o Filmożercach. Jest możliwe, że było to jakoś tak: BatCave -> forum BatCave -> Gieferg -> kolekcjonerdvd -> [to, z czego wyewoluowali Filmożercy] -> Filmożercy
Oczywiście wiemy, że dużo użytkowników dowiedziało się o Filmożercach ze starego forum, dlatego interesują nas inne źródła, np. wyszukiwarka google, facebook, link od znajomego, inne forum itd. Będziemy wdzięczni za wszelkie wypowiedzi, ułatwi nam to dalsze promowanie forum.

Sam bym chętnie sobie to przypomniał, ale ciężko to jakoś prześledzić. Przypominam sobie jednak, że odpisałeś mi kiedyś, Giefergu, na prywatną wiadomość na BC, a ja w tamtych czasach polowałem na promocje DVD. Tak trafiłem na kolekcjoneradvd (który - miałem i mam wrażenie - był Twoim forum). A co do początków Filmożerców, chętnie się dowiem od Was wszystkich, od czego to się zaczęło, może to pomoże mi przypomnieć sobie moją ścieżkę ku poznaniu strony.