Juby napisał(a):Jak już sprawdzisz Aliena, to polecam zrobić upgrade: Predatora (w sumie od razu 1 i 2), TDK, Matrixa (oryginał, a najlepiej 1-3) i Spider-Manów Raimiego.
Predator 1, 2 i Matrix (2 i 3 w sumie też bo mam je tylko na DVD) to tytuły o których najczęściej myślałem w kontekście ewentualnych upgrade'ów. TDK z oczywistych względów również. Pajączków raczej nie planuję.
Cytat:I mam jeszcze dwa pytania: 1) Ile wyszło za twój tv? 2) Regały też będą nowe i kolekcja doczeka się jakiejś fajnej ekspozycji?Cały salon zrobiony od podstaw, regały wjeżdżają dzisiaj (cała ściana Billych ze szklanymi drżwiami), przy czym DVD chyba raczej się nie załapią, bo wolę sobie przenieśc do salonu muzykę i komiksy, a żonie też muszę coś zostawić, więc całej ściany nie zajmę.
Za TV 5700, nie wiem na ile to dobra cena, nie miałem już czasu szukać, ale tydzień wcześniej w tym samym miejscu kosztował 6, a na necie widywałem ten i pokrewne modele od 5200 do 7000, ale te niższe ceny u sprzedawców, o których wcześniej nawet nie słyszałem. Wcześniej był za 5 w MediaExpert, ale wtedy jeszcze nie byłem zdecydowany, a potem i tak nie miałem ochoty dać im zarobić