08-11-2016, 12:50
Witam, filmy Blu-Ray kolekcjonuje od bardzo niedawna, lecz z filmów na DVD też jeszcze nie zrezygnowałem i co jakiś czas coś dokupuje - szału nie ma ale zawsze to coś
Juhas - Kolekcja Bluray/DVD
|
08-11-2016, 12:50
Witam, filmy Blu-Ray kolekcjonuje od bardzo niedawna, lecz z filmów na DVD też jeszcze nie zrezygnowałem i co jakiś czas coś dokupuje - szału nie ma ale zawsze to coś
08-11-2016, 14:41
Witam na forum. Kolekcja bardzo fajna jak na początek, z czasem na pewno będzie rosła w siłę.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
heh, miałem kiedyś ten box Mumii kolekcja ok
08-11-2016, 16:31
Ale że nowości jeszcze na DVD? (Warcraft) Ten Highlander II - ma Knapika za lektora? Bo miałem swego czasu renegade w innej okładce, ciekaw jestem czy to to samo. Kingdom of Heaven - konieczny upgrade do wersji reżyserskiej Czy ja źle patrzę, czy brakuje jednego LOTRa i jednego Indy'ego (albo i dwóch, jak brać pod uwagę czwórkę). W ogóle sporo niekompletnych serii widzę (Alien, Rocky, Rambo, Godfather, The Dark Knight).
Tak w Highlanderze czyta Knapik, co do LOTRa są wszystkie części tylko rozbite po zdjęciach. Co do Indiany kupiłem te dwie części w poprzednim tygodniu i nie mieli w Media pierwszej części a co do czwartej to jej nie uznaje. A co do nie kompletnej reszty tak to już po prostu wyszło że nie dokupiłem : D
08-11-2016, 17:26
Cytat:a co do czwartej to jej nie uznaje I bardzo słusznie.
08-11-2016, 18:59
Jak już masz szybkich 7 w steelboku to zrób upgrade wszystkich xd nie wiem jak można stwierdzic że 4 część indiany jest lepsza od 2, to tak jakbyś napisał że star Wars VII jest lepsze od V ;/
Up z dzisiaj BD Jeszcze kilka błękitnej mocy w drodze DVD
17-11-2016, 16:07
(08-11-2016, 18:59)legolas91 napisał(a): Jak już masz szybkich 7 w steelboku to zrób upgrade wszystkich Mówi to osoba, która skupuje szrot z wypożyczalni (Znaki), a olewa promocje w steelu za 30 zł |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |