23-08-2020, 20:27
@Mierzwiak, gdzie napisałem jakbym wiedział? Napisałem, że z faktu, że będą dodatkowe 3h nie wynika, że będą one wartościowe. Mogę równie dobrze nie być. Okaże się po premierze. Ja biore pod uwagę także zdolności Snydera i wychodzi mi mocny sceptycyzm. Ale może będzie zaskoczenie? Przeca gość od Kac Vegas dał nam Jokera.
Budowanie charakteru w kolorowankach marvela? Bądźmy poważni
@Szczepan, pisząc "zestawia" miałem na myśli porównanie ich talentów reżyserskich. Snyder przy wymienionych (którzy nie są idealni, zwlaszcza Nolan i obecny Spielberg) to rzemieślnik. Co nie znaczy, że tworzy szajs. Często tworzy rzeczy ok (300) i bardzo ok (Watchmen).
Ad "próżni". Oczywiście, ale nie oszukujmy się, że w marvelkach charaktery bohaterów są jakoś szczególnie złożone. To proste i zredukowane do dwuwymiarowych wycinanek z kartonów stereotypy (oczywiście wiadomo dlaczego => jak najwięcej ludzi musi "zrozumieć" i polubić postacie i obejrzeć film).
All in all. Ja tam się nie jaram, ale jak wy tupiecie nóżkami z ekscytacji? Good for you. Obyscie się nie zawiedli i mieli fun podczas seansu
Budowanie charakteru w kolorowankach marvela? Bądźmy poważni

@Szczepan, pisząc "zestawia" miałem na myśli porównanie ich talentów reżyserskich. Snyder przy wymienionych (którzy nie są idealni, zwlaszcza Nolan i obecny Spielberg) to rzemieślnik. Co nie znaczy, że tworzy szajs. Często tworzy rzeczy ok (300) i bardzo ok (Watchmen).
Ad "próżni". Oczywiście, ale nie oszukujmy się, że w marvelkach charaktery bohaterów są jakoś szczególnie złożone. To proste i zredukowane do dwuwymiarowych wycinanek z kartonów stereotypy (oczywiście wiadomo dlaczego => jak najwięcej ludzi musi "zrozumieć" i polubić postacie i obejrzeć film).
All in all. Ja tam się nie jaram, ale jak wy tupiecie nóżkami z ekscytacji? Good for you. Obyscie się nie zawiedli i mieli fun podczas seansu
Kino domowe
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820
Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
LG OLED 83 C3
Marantz SR 5015
Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA
SVS SB-1000
Panasonic DP-UB820