Hmm, 2 x Cronenberg, 1 x Lars von Trier, co najmniej 1 x Pedro Almodovar, coraz bardziej kuszący ten powrót do VHS . A w piwnicy pewnie bym jeszcze kilka perełek odnalazł jak np pierwsza trylogia STAR WARS bez późniejszych dodatków Lucasa, no i z lektorem.
Aktualizacja kolekcji filmów Darrena Aronofsky'ego (post #3)
1. Wymiana wydania "Requiem dla snu" z 1xDVD (Gutek Film) na 2xDVD (Epelpol)
Oprócz drugiej płyty z dodatkami również płyta z filmem jest bogatsza o dwie ścieżki dźwiękowe z komentarzami (Darren Aronofsky i Matthew Libatique) do których dołączone są polskie napisy. Szczegóły wydania po kliknięciu w okładkę.
2. Usunięcie z kolekcji wydania "Zapaśnik" na DVD
Nie wnosi nic ciekawego w stosunku do wydania na BD więc pewnie wcześniej czy później pójdzie w świat.
Przy okazji wpadło w moje ręce wydanie "Pi" od Epelpol więc mogę podsumować rozmowę
Co tracimy w stosunku do wydania od Gutek Film
- angielską ścieżkę dźwiękową DTS 5.1
- dwie ścieżki dźwiękowe z komentarzami (Darren Aronofsky, Sean Gullete) z polskimi napisami
- 12 stronicową książeczkę "Z Dzienników Partyzanckich Darrena Aronofsky'ego"
Co zyskujemy
+ slipcase
Co jest inne
-/+ napisy polskie są w kolorze żółtym
To już kwestia gustu ale ja jednak wolę białe (takie są w wydaniu od Gutek Film).
Szczegóły wydania po kliknięciu w okładkę.
Aktualizacja kolekcji filmów Darrena Aronofsky'ego (post #3)
1. Wymiana wydania "Requiem dla snu" z 1xDVD (Gutek Film) na 2xDVD (Epelpol)
Oprócz drugiej płyty z dodatkami również płyta z filmem jest bogatsza o dwie ścieżki dźwiękowe z komentarzami (Darren Aronofsky i Matthew Libatique) do których dołączone są polskie napisy. Szczegóły wydania po kliknięciu w okładkę.
2. Usunięcie z kolekcji wydania "Zapaśnik" na DVD
Nie wnosi nic ciekawego w stosunku do wydania na BD więc pewnie wcześniej czy później pójdzie w świat.
Przy okazji wpadło w moje ręce wydanie "Pi" od Epelpol więc mogę podsumować rozmowę
matwiko napisał(a):Pi wydał też Monolith. Ale jest to słabsze wydanie bo w przeciwieństwie do Gutka, bez dodatków. Miałem oba i sprzedałem to Monolithu.
"kew97 napisał(a):Epelpol też wydał "Pi", jakieś dodatki tam są ale nie umiem teraz sprawdzić jakie (i czy takie same jak w wydaniu Gutka), bo akurat pożyczyłem ten film i jeszcze do mnie nie wrócił
matwiko napisał(a):Sory chodziło właśnie o Epelpol a nie Monolith
Co tracimy w stosunku do wydania od Gutek Film
- angielską ścieżkę dźwiękową DTS 5.1
- dwie ścieżki dźwiękowe z komentarzami (Darren Aronofsky, Sean Gullete) z polskimi napisami
- 12 stronicową książeczkę "Z Dzienników Partyzanckich Darrena Aronofsky'ego"
Co zyskujemy
+ slipcase
Co jest inne
-/+ napisy polskie są w kolorze żółtym
To już kwestia gustu ale ja jednak wolę białe (takie są w wydaniu od Gutek Film).
Szczegóły wydania po kliknięciu w okładkę.