22-04-2018, 11:44
Takie filmy jak powyżej to ja obejrzałem raz i wystarczy. Do I.J., Star wars, Blade runner wracałem, wracam i będę wracać. W kinie typowo rozrywkowym zagrał również wyśmienicie i się sprawdził.
Kirek - kolekcja
|
22-04-2018, 11:44
Takie filmy jak powyżej to ja obejrzałem raz i wystarczy. Do I.J., Star wars, Blade runner wracałem, wracam i będę wracać. W kinie typowo rozrywkowym zagrał również wyśmienicie i się sprawdził.
22-04-2018, 13:14
Jedna z moich ulubionych scen. Indiana miał nadzieję, że Niemka chce odwzajemnić jego uśmiech. Od 0.00 do 1.00. https://www.youtube.com/watch?v=hl8e9i6YiA8 Na dziś kończę. Czas na lekturę czegoś papierowego.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
11-05-2018, 12:53
Dodatek do kolekcji Davida Cronenbergera (#21) w postaci CD z soundtrackiem do filmu "Niebezpieczna metoda"
12-05-2018, 08:04
Duży szacun za to jak ukladasz te wszystkie wydania pod względem reżysera, a do tego jeszcze je szczegółowo opisujesz. A sama kolekcja też niczego sobie.
09-07-2018, 09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2021, 11:27 przez Kirek.
Powód edycji: aktualizacja linku do zdjęcia
)
Dzisiaj wpis emocjonalny, którego nie znajdziecie na liście w pierwszym poście. Ba jeszcze nie jestem pewny ile z tych tytułów zagości u mnie na dłużej ale musiałem go umieścić ponieważ dzisiaj po 59 dniach od złożenia pierwszego zamówienia i wymianie kilkunastu maili dotarł do mnie poniższy pakiet. W filmoskopie za dużo danych jeszcze nie ma ale to będzie się powoli zmieniać. No i żeby nie było tak różowo to muszę jeszcze z włoskim Amazonem załatwić zwrot 45.47 EUR ale mam nadzieję że to kwestia jednego maila i kilku dni czekania
09-07-2018, 14:24
(09-07-2018, 09:38)Kirek napisał(a): jeszcze nie jestem pewny ile z tych tytułów zagości u mnie na dłużejZapytam, nie oglądałeś tych filmów wcześniej? Czy tylko pozostaje kwestia nowego nośnika?
09-07-2018, 14:39
Nie znam tylko Dunkierki, ale kilka z nich oglądałem dawno więc nie wiem jak mi podejdą. Pewniaki do zostawienia są dwa "Inerstellar" i "Incepcja".
30-08-2018, 10:54
W poście #77 dotyczącym 'kina kopanego' wspomniałem że, jednym z atrybutów dlaczego podoba mi się 'Dom latających sztyletów' jest muzyka. W końcu mogę pochwalić się posiadaniem soundtracku (CD) do tego filmu [klikając w okładkę przejdziecie do informacji o wydaniu]
30-08-2018, 13:27
(30-08-2018, 10:54)Kirek napisał(a): W poście #77 dotyczącym 'kina kopanego' wspomniałem że, jednym z atrybutów dlaczego podoba mi się 'Dom latających sztyletów' jest muzyka. W końcu mogę pochwalić się posiadaniem soundtracku (CD) do tego filmu Dawno go nie oglądałem; nie pamiętam również czy zwróciłem większa uwagę na ścieżkę dźwiękowa, najwyraźniej nie bo tez bym ja miał ;-) Co do filmu to wizualnie jest świetny, lecz gdy człowiek się zacznie zastanawiać o co w nim chodzi, to ten obraz jest kompletnie bez sensu. Pod tym względem, dużo lepszy jest wcześniejszy ''Hero'' tego samego twórcy. Jeżeli się nie mylę, to cześć zdjęć do ''Dom latających sztyletów'' była kręcona gdzieś blisko Polski; Litwa czy tez Łotwa. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |