03-10-2021, 21:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2021, 21:36 przez CivilWar.)
FAC Avengers: Endgame <3 sam posiadam, więc gratki dla kolegi za ładne wydanie + Amadeus.
Jeśli chodzi o Weet Collection, to ich wydania mi się bardzo podobają. Niestety nigdy nie mogę pamiętać o tym, że danego dnia rusza pre-order raniutko naszego czasu i zdążyć w ogóle coś u nich zamówić, bo momentalnie są wyprzedane. Kupiłeś np. Captain Marvel z ich strony czy na ebay'u?
(03-10-2021, 21:33)CivilWar napisał(a): FAC Avengers: Endgame <3 sam posiadam, więc gratki dla kolegi za ładne wydanie + Amadeus.
Jeśli chodzi o Weet Collection, to ich wydania mi się bardzo podobają. Niestety nigdy nie mogę pamiętać o tym, że danego dnia rusza pre-order raniutko naszego czasu i zdążyć w ogóle coś u nich zamówić, bo momentalnie są wyprzedane. Kupiłeś np. Captain Marvel z ich strony czy na ebay'u?
Zgadza się weet ma ładne wydania w dobrej cenie do tego w porównaniu z innymi wydawcami premium.
Ciężko dostać je na pre-order ale zawsze można za trochę więcej spróbować upolować na ebayu, mi się właśnie tam udało, od koreańskiego resellera.