|
Kolekcja slawek
|
![]() @matwiko sorry że dopiero teraz odpisuje ale nie wiedziałem że ktos napisał w moim wątku. zbieram wszystkie filmy ze scoobym, a te dodatkowo były w snapperze i w dobrej cenie.
Uprowadzona ze spieprzonym aspektem obrazu i Adwokat w zwykłej wersji kinowej, no ale liczy się dobro osoby, kupującej
Unboxing >> YouTube
01-02-2017, 21:15
Nie obrzydzajcie chłopakowi zakupów, kupił taniej niż dvd . Chłopcy i Adwokat wydane poprawnie.
![]() ![]() (01-02-2017, 21:15)wolfman napisał(a): Nie obrzydzajcie chłopakowi zakupów, kupił taniej niż dvd . Chłopcy i Adwokat wydane poprawnie. na pewno nikt mi nie obrzydzi zakupów nie spuszczam się tak nad obrazem jak niektórzy stary transfer, spieprzony aspekt obrazu - pojęcia dla mnie zupełnie obce.dla mnie obraz to obraz - tyle w temacie.@Pablito sorry że dopiero teraz odpisuje - edward kupiłem razem z wszystkimi filmami na zdjęciu, 5 filmów za 40 zł.
02-03-2017, 22:00
Nie lepiej było dopłacić te 15 - 20 zł i kupić sobie Jaws na BD ?? Obecnie stoi w promocji z drugim filmem za 25 zł, a osobno po 29 zł
Unboxing >> YouTube
03-03-2017, 08:15
za bondy i szczęki dałem 20 zł, więc 7 zł za film nie jestem ultra fanem BD, naprawdę wolę dvd i ten format zawsze ma pierszeństwo
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |