05-03-2019, 03:49
(04-03-2019, 19:28)Wolfman napisał(a): Serio, aż tak nikomu się nic już nie chce?Ja zwyczajnie nie zdążyłem. Przygotowuje temat o wydaniach "Diuny" Davida Lyncha z 1984 (niniejszym "zaklepuję" temat jakby co). Jak się okazało, trochę tego było...
(04-03-2019, 19:28)Wolfman napisał(a): strona główna odebrała sens ich istnieniuByło już gdzieś napisane, że będzie nacisk na rozwój "głównej".
(04-03-2019, 19:28)Wolfman napisał(a): Wydaje mi się, że czytać podobnych tematów teżJedna przyczyną jest to, że dyskusja na forum stała się ostatnimi czasy trochę trudna. Było kilka niepotrzebnych sporów...
Druga sprawa to fakt, że ludzie zwyczajnie nie mają czasu. Jeżeli na głównej i filmoskopie dostaną to czego chcą (czyli info jaka cena i gdzie kupić) to już dalej nie szukają. Jeżeli tematy o wydaniach miałby być poczytne, to powinny być w jakiś dobrze widoczny sposób wrzucane na główną. Informacje o tym co nowego na forum to aktualnie mała ramka z prawej strony i aby do niej dotrzeć, to trzeba trochę scrollowania...
Może artykuł na stronie powinien prowadzić do konkretnego tematu na forum lub przynajmniej komentowanie (a nawet przeczytanie komentarzy) powinno wymuszać linkiem wejście na forum?
niespotykanie spokojny człowiek