09-09-2021, 14:50
Poniżej przykład merytorycznej dyskusji zamiast czepiania się pierdół:

@MiMiK
Ten matoł (podobnie jak inny debil udzielający się w tym temacie) nie ogarnia ciągu przyczynowo-skutkowego między postami i jest tak tępy, że nawet nie wie co sam pisze
(06-09-2021, 12:54)piti198 napisał(a):MiMiK napisał(a):Naprawdę udajesz otępiałego czy tylko w tej konkretnej meterii?Co to jest "meteria"? To coś od metra?Już o podobnych "bykach" nie wspominając.
(06-09-2021, 12:54)piti198 napisał(a):MiMiK napisał(a):Trzeba być ostro zakręconym, żeby odpowiadać sobie samemu na swoje posty. I wysnuwać jakieś wnioski na tej podstawie. Chyba coś było ostro palone albo wciągane.MiMiK napisał(a):Przedstawiłem Ci (zresztą nie tylko ja) moje spostrzeżenia co do wiarygodności obu stron, a Ty odwracasz kota ogonem że Tobie chodziło o Międlara który reprezentuje jeden z portali. Pewnie za chwilę powiesz że jednak o Korwin-MikkeCzyli teraz już Międlar nie jest wiarygodny a z partii politycznej Korwin-Mikke jest wiarygodny który założył nczas.com? Bajdurzysz ostro

@MiMiK
Ten matoł (podobnie jak inny debil udzielający się w tym temacie) nie ogarnia ciągu przyczynowo-skutkowego między postami i jest tak tępy, że nawet nie wie co sam pisze
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K

Już o podobnych "bykach" nie wspominając.